Новини Львова (cтор. 8351)

Фото для новини

09:00 13 листопада 2013 р.

«Проблема Тимошенко» – «все пропало»?» – «Радіо Свобода»

«Якщо Україна не підпише угоду з ЄС цього року, то в наступні три роки про це вже не станеться. Адже у цей період мінятимуться очільники інституцій ЄС, склад Європарламенту та відбудуться вибори президента в Україні. Повернутися до цього питання якщо й взагалі вдасться, то пізніше».

Політика

Фото для новини

08:59 13 листопада 2013 р.

Верховна Рада сьогодні на позачерговій сесії розгляне три євроінтеграційні законопроекти

Якщо вони не будуть прийняті парламентом, то число "13" стане нещасливим для спроби України укласти Угоду про асоціацію з ЄС у листопаді цього року у Вільнюсі.

Політика

Фото для новини

23:26 12 листопада 2013 р.

Україна віддалася спекулянту

Видання Financial Times повідомило про те, що державні облігації України на номінальну суму в 5 млрд доларів, що відповідає близько 20% українського зовнішнього боргу, придбав американський інвестиційний фонд Franklin Templeton.

Економіка

Фото для новини

22:15 12 листопада 2013 р.

Олег Ільків став головою громадської консультативної ради при ГУ УМВСУ у Львівській області

На перших установчих зборах громадської консультативної ради при головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області затверджено кількісний склад Ради та обрано Олега Ільківа головою громадської ради.

Політика

Фото для новини

21:59 12 листопада 2013 р.

Україна в листопаді купує газ у Польщі, а не в Росії

Україна протягом останнього тижня потроїла прокачування газу в країну через територію Польщі, повідомили у прес-службі польського оператора газопроводів Gaz-System. Газ у реверсному режимі надходить в Україну з Польщі через пункт "Германовичі".

Економіка

Фото для новини

21:21 12 листопада 2013 р.

Прохач про покарання «Арени Львів» спростував свою відставку, але в ФФУ її підтвердили

Президент ФФУ Анатолій Коньков (на фото – посередині) звинуватив його в компрометації українського футболу й пообіцяв розглянути питання про недовіру до нього.

Ситуації