МЗС РФ погрожує, що Росія візьме «під захист» донеччан (відео)

13:40 14 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Tyzhden.ua

Зовнішньополітичне відомство Путіна також перейменовує в п’ятницю напад його співвітчизників і «п'ятої колони» в Україні на мітингувальників за єдність нашої країни на нібито «напад праворадикального угруповання на мирних демонстратнтів».


Відео: ТСН.ua

Міністерство закордонних справ Російської Федерації опублікувало сьогодні, 14 березня, на своєму сайті заяву, в якій воно повністю спотворило реальну картину подій у Донецьку в четвер ввечері та пообіцяло «взяти під захист» місто. У «Заяві МЗС Росії у зв’язку з трагічними подіями в Донецьку» мовиться:

«13 березня Донецьку сталися трагічні події , пролилася кров. На мирних демонстрантів , які прийшли на вулиці міста, щоб висловити своє ставлення до деструктивної позиції людей, які називають себе українською владою, напали праворадикальні угруповання, озброєні травматичною зброєю і битами, які напередодні почали з'їжджатися до міста з інших регіонів країни. В результаті зіткнень є велика кількість поранених, одна людина загинула.

Ми неодноразово заявляли , що прийшли до влади в Києві мають роззброїти бойовиків , забезпечити безпеку населення і законне право людей на проведення мітингів. На жаль, як показують події на Україні, цього не відбувається, київська влада не контролюють ситуацію в країні.

Інформуючи про це, «Українська правда» нагадує в п’ятницю, що в Донецьку все відбулося четвер з точністю до навпаки – напали на мітингувальників за єдність України, били їх, використовували залізні палки, натомість загинув прес-секретар донецької організації ВО «Свобода».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у Донецьку – троє загиблих під час нападу на прихильників єдності України, причому один зі загиблих був активістом ВО «Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів