Переатестованих львівських «беркутівців» переведуть до створюваного Підрозділу спеціального призначення (відео)

11:42 14 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомляють у п’ятницю в обласному управлінні МВС, відповідній перевірці підлягають 296 із них, а пройшла її вже половина силовиків.


Відео: zik.ua

У Львові на виконання наказу міністра МВС зараз здійснюється переатестація працівників колишнього спецпідрозділу «Беркут». До складу атестаційної комісії увійшли: керівник юридичного відділу, керівник відділу внутрішньої безпеки, керівник психологічного відділу обласного управління МВС, а також керівники підрозділів міліції громадської безпеки та кадрового забезпечення.

Атестуванню підлягають 296 працівників колишнього спецпідрозділу. Тим, хто пройде атестацію, будуть запропоновані посади у новому підрозділі міліції, який буде називатися Підрозділ спеціального призначення. 

Підрозділ буде підпорядковуватись напряму начальникові Головногоуправління МВС України у Львівській області й основними його завданнями будуть: затримання озброєних злочинців, звільнення заручників та охорона громадського порядку у набільш криміногенних районах. Тимчасовий виконувач обов’язків начальника обласного управління МВС, полковник міліції Сергій Маруняк, повідомив: «Штат підрозділу – 306 працівників і набирати до нього будемо як колишніх працівників спецпідрозділу, котрі пройшли переатестацію, так і бажаючих з інших підрозділів міліції, котрі відповідатимуть необхідним критеріям».

На сьогодні частина працівників колишнього спецпідрозділу «Беркут», близько 50 відсотків, вже пройшли переатестацію і поки що разом з працівниками патрульно-постової служби забезпечують громадський порядок у Львові та області.

Про це повідомляє сьогодні, 14 березня, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів