Новини Львова (cтор. 8338)

Фото для новини

22:36 22 листопада 2013 р.

Азаров підняв ціну на квиток лондонського метро в сто разів

Прем'єр-міністр України під час прямого ефіру програми «Шустер Live» на телеканалі «Інтер» заявив, що проїзд у підземці британської столиці коштує 50 фунтів стерлінгів, тоді як відкриті джерела в інтернеті свідчать – вартість користування цим видом транспорту коливається там залежно від маршруту в межах 0,5-6 фунтів стерлінгів.

Економіка

Фото для новини

20:36 22 листопада 2013 р.

Київ все ще не остаточно відмовився від євроінтеграції? – ЗМІ

Джерело, близьке до Адміністрації Президента України, сказало кореспонденту московської «Независимой газеты»: «Я б не поспішав говорити, що це – крапка в процесі євроінтеграції. Це, швидше, наше останнє питання Європі: на яких умовах?».

Політика

Фото для новини

18:45 22 листопада 2013 р.

Найстаріший в Україні університет мітингував за асоціацію з ЄС (відео)

Сьогодні у Львові під стінами обласної державної адміністрації зі самого ранку протестували проти зриву євроінтеграції України студенти – переважно з ЛНУ імені Івана Франка.

Політика

Фото для новини

14:54 22 листопада 2013 р.

Львівські студенти закликають до революції

Понад дві тисячі молодих людей протестували сьогодні, 22 листопада, під стінами обласних державної адміністрації та ради, вимагаючи євроінтеграції України.

Політика

Фото для новини

13:59 22 листопада 2013 р.

Колодій вимагає в Рудяка не перешкоджати Майдану

22 листопада голова Львівської обласної ради Петро Колодій, голова фракції «Свобода» Андрій Холявка та голова фракції «Народний рух України» Андрій Корнат зустрілися з начальником головного управління МВС України у Львівській області генерал-лейтенантом міліції України Олександром Рудяком.

Політика

Фото для новини

13:40 22 листопада 2013 р.

Перевізники Львівщини не хочуть везти мітингувальників на Віче в Київ

Заступник голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олег Бас повідомив, що станом на вчора 15 перевізників відмовилися везти людей з Львівської області для участі у Народному Віче. Про це інформує прес-служба ЛОПО ВО "Батьківщина".

Політика