«Росія «поверне» собі всі республіки СРСР, Аляску, Фінляндію, Польщу», – представник РФ у Раді Європи

15:46 19 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/polina.hodoroh

Роман Кокорєв стверджував у середу в інтернет-мережі «Facebook»: «Все це ж російські території».

Користувач інтернет-мережі «Facebook» Polina Hodoroh виклала у ній сьогодні, 19 березня, скріншот своого листування з офіційним представником Російської Федерації в Раді Європи Романом Кокорєвим, який зокрема запевнив її, що до складу Росії, за його словами, «повернуться Молдова, Україна, інші республіки колишнього СРСР, а також Аляска, країни Балтії, Фінляндія і Польща». Дослівно ж він заявив таке: «Наступний крок – вся Молдова і вся Україна!!! І там вже – всі інші колишні території СРСР, Росія знову концентрується і зосереджується, як завжди! Відновиться духовна і військова сила на Русі у всій потужності. І Аляска повернеться, і Балтика, і Фінляндія. Все це ж російські території. Частина Росії».

Натомість на репліку про те, що РФ «може приєднати ще й Африку, Азію та Австралію», представник Російської Федерації в Раді Європи відповів: «Це не слабо. Так повинно бути. Азія і Африка здебільшого і так завжди з нами».

Далі Кокорєв «пояснив» походження назви Україна: «україна (написано Кокорєвим з маленької літери. – Ред.) – це від слова окраїна Росії, якщо не знаєш історію країни». А коли Polina Hodoroh назвала Кокорєва лицеміром, то він відповів їй: «Ти – це ти. Твоя доля шкарпетки прати мужикам і ноги розсовувати. Ще кудись у політику лізе міркувати про щось глобальне. Соромся, грішна дружина», - написав представник Російської Федерації в Раді Європи.

Про це інформує сьогодні «ТСН.ua».

Як бачимо, російський високопосадовець засвідчив, що припадки агресивного імперіалізму трапляються з неуками, які не знають, що слово Україна датоване в літописі 1187 роком – задовго до появи Росії.

Як повідомляв «Щоденний Львів», Путін висунув Україні нові територіальні претензії та заявив, що українців не існує, відтак науковий директор Інституту Євроатлантичного співробітництва Олександр Сушко прогнозує в середу, що на захопленні півострова Кремль не зупиниться.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів