Новини Львова (cтор. 8286)

Фото для новини

11:05 22 грудня 2013 р.

Президента США просять допомогти звільнити Тимошенко

На сайті Білого дому з’явилася нова петиція, автори якої закликають президента США Барака Обаму вжити всіх законних заходів для звільнення колишнього українського прем’єра Юлії Тимошенко. А петиція з вимогою застосувати санкції до президента України Віктора Януковича і членів Кабінету міністрів, що з’явилася на сайті американського Білого дому 26 листопада, менш як за тиждень набрала понад 120 тисяч підписів.

Політика

Фото для новини

11:00 22 грудня 2013 р.

«Ударівець» назвав депутатів, яких хоче арештувати влада

Це Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов і Сергій Пашинський із «Батьківщини», Сергій Каплін з «УДАРу», Олег Тягнибок, Андрій Іллєнко та Юрій Михальчишин зі «Свободи» й ще декілька нардепів із неї.

Політика

Фото для новини

10:42 22 грудня 2013 р.

«Першого грудня» не взяла участь у маніпулятивному «круглому столі»

Організація та проведення цього заходу в його нинішньому вигляді не відображають найважливішого — наміру відвертої розмови, реального порозуміння і конкретних справ для виправлення ситуації, - говорять учасники ініціативної групи «Першого грудня».

Політика

21:39 21 грудня 2013 р.

Віктор Пилипишин вигнав євромайданівців з «Київекспоплаза»

Віктор Пилипишин вигнав учасників акції спротиву з приміщення «Київекспоплази». Про це повідомила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех.

Політика

Фото для новини

21:29 21 грудня 2013 р.

Україну на "Євробаченні-2014" представлятиме Яремчук (відео)

У 2012 році Марія Яремчук посіла третє місце та здобула приз глядацьких симпатій на міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля" в Юрмалі. Вона отримала 20 тисяч євро нагороди і пам’ятну відзнаку "Кришталеву хвилю".

Культура

Фото для новини

16:21 21 грудня 2013 р.

Львівська облрада не продовжуватиме договір оренди з ОДА

«Адже нинішній чинний на рік», – заявила учасникам віча голова комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ЛОР, ініціатор внесення питання про виселення облдержадміністрації з її приміщень Оксана Юринець.

Політика