Новини Львова (cтор. 8113)

Фото для новини

20:08 25 лютого 2014 р.

Янукович тричі порушив конституційне право, – експерт

Для збереження конституційного ладу президент може використовувати певні інструменти. Але ці інструменти не повинні зачіпати життя громадян. Янукович перевищив свої повноваження у використання інструментарію для дотримання конституційності в Україні і цим перекреслив свою легітимність.

Політика

Фото для новини

19:28 25 лютого 2014 р.

Інтелігенція Львова просить владу не відштовхувати Схід і Південь країни

Відомі львів’яни закликали у вівторок Верховну Раду, новопризначених членів уряду й виконувача обов’язків Президента України проводити зважену культурну і мовну політику.

Культура

Фото для новини

19:24 25 лютого 2014 р.

У Львові перенесуть Монумент слави на Стрийській

У п’ятницю на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради буде розглянуто рішення про перенесення Монументу бойової слави збройних сил радянської армії на вул. Стрийській. Монумент стане експонатом Музею «Територія терору».

Політика

Фото для новини

17:49 25 лютого 2014 р.

Жителі прикордонних районів Львівщини збирають підписи за зміни до Митного кодексу

Жителі прикордонних сіл і міст Яворівського району звертаються до народних депутатів України із закликом ініціювати внесення змін до Митного кодексу України стосовно терміну транзиту.

Політика

Фото для новини

14:23 25 лютого 2014 р.

«Правий сектор» Львівщини розпочинає люстрацію в державних структурах області

«Правий сектор» розслідуватиме злочинні дії теперішніх чи вже колишніх високопосадовців, чиновників, працівників медичної сфери, депутатів, правоохоронців, прокурорів, суддів та інших осіб.

Політика