Унаслідок пожежі в одеському Будинку профспілок загинула 31 особа (оновлено, відео)

22:48 2 травня 2014 р.

Як бачимо на цьому фото, криваві сутички в Одесі спровокували ОЗБРОЄНІ ПРОВОКАТОРИ з «георгіївськими» стрічками

Як бачимо на цьому фото, криваві сутички в Одесі спровокували ОЗБРОЄНІ ПРОВОКАТОРИ з «георгіївськими» стрічками
Фото: Reuters

Про це повідомляє в п’ятницю відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.


Відео: newwatchtv

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомляє сьогодні, 2 травня, що внаслідок пожежі у Будинку профспілок в Одесі загинули 38 осіб. 30 із них отруїлися чадним газом, 8 вистрибнули з вікон, рятуючись від пожежі.

Утім, згодом відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС уточнив, що внаслідок пожежі у Будинку профспілок в Одесі загинула 31 особа.

Як передає кореспондент УНІАН, вогнем охоплені другий і четвертий поверхи 5-поверхового будинку. Деякі люди, рятуючись від вогню, почали вистрибувати з вибитих вікон. Кількість загиблих уточнюється.

На землі лежить багато нерухомих тіл, деякі накриті прапорами України, оскільки  будівлі по проукраїнських активістах вели прицільний вогонь з вогнепальної зброї.  На місце прибули рятувальники, машини швидкої допомоги, міліція, а також група спецпідрозділу, яка затримала кілька сепаратистів. Із будівлі триває евакуація людей.

Як повідомляють представники міліції, сутички на Куликовому полі тривають. Понад 30 осіб затримано та доставлено у райвідділи міліції. 

Як повідомляв «Щоденний Львів», в Одесі «тітушки» напали на ходу патріотів України, внаслідок сутичок між ними першим загинув учасник маршу за єдину Україну, міліціонери кидали в патріотів України світлошумові й газові гранати, сутички переросли в криваві, по патріотах України стріляли при потуранні міліції, однак, врешті-решт, в Одесі ліквідували табір українофобів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів