В Одесі ліквідували табір українофобів (трансляція, відео)

20:36 2 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Вони зараз вистрибують із вікон Будинок профспілок, який підпалили «коктейлями Молотова», відбиваючи його штурм патріотами України.


Відео: Віталій Уманець

В Одесі проукраїнські активісти ліквідували на Куликовому полі табір сепаратистів, які забарикадувалися в будівлі Будинку профспілок. Як передає кореспондент УНІАН, на Куликове поле прийшло кілька сотень проукраїнських активістів і підпалили намети сепаратистів.

Антимайданівці зникли в будівлі Будинку профспілок, який знаходиться на полі і відстрілювалися, а також кидали каміння. Активісти вибили вхідні двері і увірвалися в будівлю. Всередині, як пояснили УНІАН активісти, були також заблоковані двері у всіх кабінетах, звідки сепаратисти відстрілювалися. 

Натомість «Espreso.tv» інформує в п’ятницю в повідомленні «В Одесі палає Будинок профспілок з сепаратистами. Вони стрибають з вікон»

«В Одесі горить захоплений сепаратистами Будинок профспілок Про повідомляють очевидці подій в «Твіттері».

За їхніми словами, полум’я піднялося до другого поверху. Сепаратисти вистрибують з вікон, щоб врятуватися.

При цьому українські патріоти викликають їм швидку і намагаються витягти інших з палаючої будівлі. «Зараз сепаратисти стрибають з поверху до наших хлопців на руки, ті намагаються їх зловити, щоб сепаратисти при падінні не постраждали», - написала одна з одеських активісток».

Тим часом очевидці повідомляють у соціальних інтернет-мережах, що Будинок профспілок підпалили «коктейлями Молотова» антимайданівці , відбиваючи його штурм патріотами України.

Як повідомляв «Щоденний Львів», в Одесі «тітушки» напали на ходу патріотів України, внаслідок сутичок між ними загинув учасник маршу за єдину Україну, міліціонери кидали в патріотів України світлошумові й газові гранати, тим часом криваві сутички тривають, причому по патріотах України стріляли при потуранні міліції

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів