Новини Львова (cтор. 7721)

Фото для новини

22:14 29 вересня 2014 р.

Російсько-терористичні війська з 18.00 до 21.00 обстріляли українські позиції 11 разів, – експерт

Про це повідомив у понеділок, підбиваючи підсумки 29 вересня, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

Політика

Фото для новини

21:44 29 вересня 2014 р.

Рашисти підганяють «Гради» до наших позицій, розгортають, і луплять по житлових кварталах, – військовий експерт

Повідомляючи про це в понеділок, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук також констатує: «Для російської пропаганди – всі можливі послуги. Включаючи найкривавіші – а вони особливо подобаються Кремлю».

Політика

Фото для новини

19:25 29 вересня 2014 р.

2-6 жовтня відбудеться щорічна виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у рамках заходу в приміщенні Палацу мистецтв на вулиці Коперника, 17 заплановані семінари, тренінги, круглі столи, презентації, дегустації й нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!».

Економіка

Фото для новини

18:45 29 вересня 2014 р.

30 вересня у Львові – Маркетинговий Форум ЄБРР

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, захід розпочнеться у вівторок у приміщенні «Леополіс Холу» на проспекті Свободи, 27 (ТВК «Опера Пасаж») о 10.00.

Економіка

Фото для новини

18:30 29 вересня 2014 р.

Більше половини українців не згодні зректися навіть частини території в обмін на мир, – опитування

Як свідчать результати дослідження компанії «GFK», 54% його респондентів вважають, що краще не здаватися й продовжувати військові дії, аніж віддавати агресору українську землю.

Політика

Фото для новини

18:18 29 вересня 2014 р.

Львів’яни зібрали 84 тисячі гривень на придбання апаратури для міської дитячої клінічної лікарні

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, добровільні внески учасників, організатора та партнерів підуть на купівлю добового монітора артеріального тиску та 12-тиканального електрокардіографа.

Медицина

Фото для новини

17:59 29 вересня 2014 р.

30 вересня у Львові прогнозують заморозки (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, за даними регіонального центру з гідрометеорології, завтра на поверхні ґрунту – заморозки 0-2°.

Природа

Фото для новини

17:32 29 вересня 2014 р.

Нардеп від Дрогобичини мало уваги приділяв місцевим проблемам та їхньому вирішенню, – кандидат

«Запити часу, які виникли після Майдану, показують, що люди прагнуть бачити і готові голосувати за нові особистості, які мають, може, менший політичний досвід, але – більшу політичну перспективу», – сказав на прес-конференції-бліц-дебатах кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 121, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), Іван Матковський.

Політика

Фото для новини

17:20 29 вересня 2014 р.

Львівське підприємство готове безплатно забезпечити протезами всіх постраждалих учасників АТО

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, про це т.в.о. голови ЛОДА Юрій Турянський повідомив під час виїзної наради щодо проблем надання допомоги військовим, які постраждали в зоні АТО.

Медицина

Фото для новини

16:58 29 вересня 2014 р.

1 жовтня на площі Ринок у Львові навчатимуть філіппінським бойовим мистецтвам

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в середу о 18.30 тренери клубу філіппінських бойових мистецтв проведуть в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста пробний урок філіппінських бойових мистецтв.

Ситуації

Фото для новини

16:54 29 вересня 2014 р.

30 вересня з 17.00 до 19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу знову збиратимуть допомогу війську

Як повідомила в понеділок громадський активіст і волонтер Любов Возняк, у вівторок на площі Галицькій прийматимуть теплі речі (куртки, руковиці, шапки, светри), карімати, спальники, тенти, клейонку подвійну, ліки від застуди, антибіотики, різні краплі й цигарки.

Ситуації

Фото для новини

15:56 29 вересня 2014 р.

П’ятивідсотковий бар’єр на парламентських виборах долають в опитуваннях шестеро блоків і партій

12-21 вересня Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів спільно з Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» всеукраїнське дослідження громадської думки.

Політика