Новини Львова (cтор. 7722)

Фото для новини

15:36 29 вересня 2014 р.

У Львові засуджено до позбавлення волі трьох міліціонерів-наркокур’єрів

Як повідомили в понеділок в прес-службі обласної прокуратури, за результатами апеляційного судового розгляду в кримінальному провадженні, всім трьом підсудним визначено покарання у виді позбавлення волі з поміщенням у кримінально-виконавчу установу закритого типу терміном до п’яти років.

Кримінал

Фото для новини

15:24 29 вересня 2014 р.

Кільце на вулицях Кульпарківській і Науковій у Львові планують відкрити наприкінці тижня (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, першу половину транспортної розв'язки вже збудовано й заасфальтовано, зараз асфальтують її друге півкільце.

Ситуації

Фото для новини

14:54 29 вересня 2014 р.

Завтра у Львові частина громадського транспорту працюватиме до 1-ї ночі – через матч Ліги чемпіонів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, у вівторок буде продовжено графік роботи маршрутних таксі №№ 3А; 10; 25 і 40 та тролейбусів №№ 3; 20 і 25, до стадіону «Арена Львів» також курсуватимуть шатл-баси.

Спорт

Фото для новини

14:25 29 вересня 2014 р.

Львів’ян закликають економно використовувати електроенергію

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, споживачів просять в робочі дні тижня не вмикати без зайвої потреби в період з 8:00 до 11:00 та з 19:00 до 22:00 енергоємні побутові прилади.

Економіка

Фото для новини

14:08 29 вересня 2014 р.

Компромат на Володимира Парасюка має тільки його мама (відео)

Прості люди, які знають проблеми знизу, повинні очолювати верхи. Таку думку озвучив під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 122, який відбувається в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), Володимир Парасюк.

Політика

Фото для новини

13:44 29 вересня 2014 р.

Українські військові знищили три ворожі танки, два «Тюльпани», мінометний розрахунок і до 50 бойовиків (відео)

Як запевняє в сьогоднішніх «Зведених даних ІАЦ РНБОУ» Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони, всі напади рашистів на наші позиції відбито.

Політика

Фото для новини

13:28 29 вересня 2014 р.

Львів’ян закликають не нищити тиньковані фасади історичних будинків утепленням

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління охорони історичного середовища ЛМР запевняє, що товщина стін є достатньою, аби в квартирах було тепло.

Ситуації

Фото для новини

12:32 29 вересня 2014 р.

У Львові створять центр підготовки інструкторів територіальної оборони й партизанського руху (відео)

Повідомляючи про це в понеділок, командир Добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко конкретизує: «Напрями підготовки: парамедики, снайпера, гранатометники, тактична підготовка, вогнева підготовка, саперна підготовка».

Ситуації

Фото для новини

12:18 29 вересня 2014 р.

Найвищу гору Дрогобицького району Львівщини перейменовано на честь героїв Небесної сотні

Як повідомив у понеділок заступник голови районної державної адміністрації Іван Мізерник, у селі Довге Гірське увічнили таким чином пам`ять земляків, котрі полягли під час Революції Гідності.

Політика

Фото для новини

10:49 29 вересня 2014 р.

Яворівська центральна районна лікарня на Львівщині отримала нове діагностичне обладнання з Японії

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, діагностична ультразвукова система SSA-590A Nemio MX (виробник «Toshiba») та комплект відеоендоскопічної системи 2500-серії (відеопроцесор, гастродуоденофіброскоп, колоноскоп) на загальну суму понад 1 млн. грн надійшли в рамках «Грантової допомоги з проектів людської безпеки програми «Кусаносе» уряду Японії».

Медицина