Новини Львова (cтор. 7672)

Фото для новини

14:30 15 жовтня 2014 р.

Російський безпілотник корегував убивство семи мирних жителів у селищі Сартана під Маріуполем, – РНБОУ

Як повідомив в середу керівник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, обстріл селища Сартана неподалік Маріуполя, під час якого загинули семеро людей, корегувався з російського безпілотника.

Політика

Фото для новини

14:18 15 жовтня 2014 р.

Спостерігачі ОБСЄ цікавилися умовами перебування переселенців зі сходу України у Львівській політехніці

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі навчального закладу, у ньому – найбільше студентів-біженців – понад 200 осіб.

Наука і техніка

Фото для новини

14:07 15 жовтня 2014 р.

Військовослужбовці в АТО не голосуватимуть і не хвилюються через це

Навіть якщо хтось прийме законопроект, якийсь дасть можливість військовослужбовцям у зоні АТО взяти участь у виборах, вони проголосувати не зможуть, тому що це є технічно неможливо.

Політика

Фото для новини

13:30 15 жовтня 2014 р.

За минулу добу на Донбасі поранено 12 українських військових, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «У районі Бахмутівки Луганської області триває бій. До району бою вирушили українські підрозділи, які допоможуть знищити бойовиків та ліквідувати загрозу для блокпостів».

Політика

Фото для новини

12:45 15 жовтня 2014 р.

Терористи закладають на Донбасі вибухівку в іграшки й коробки від цукерок

Як повідомив у середу заступник начальника управління організації пожежогасіння, піротехнічних робіт та підготовки підрозділів оперативно-рятувальної служби цивільного захисту департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Олег Бондарь, сапери знаходили на Донбасі вибухові предмети в ляльках, залишених на подвір'ях дитячих садочків, і в коробках від цукерок, залишених в парку.

Політика

Фото для новини

12:32 15 жовтня 2014 р.

«Важке воєнне становище в Україні» датоване в документах співробітника ФСБ Росії 23-м листопада 2013 року

Як повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, українським військовим вдалося отримати документи одного з найманців – колишнього співробітника ФСБ Росії, у військовому квитку котрого написано, що він звільнився з посади у зв’язку з «важким воєнним становищем в Україні» 23 листопада 2013 року.

Політика