Львівські десантники здійснили марш у зоні АТО

14:46 21 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Артилеристи-десантники окремої аеромобільної бригади вкотре довели, що будь-якої миті готові ефективно виконувати бойові задачі.

«Десантники-артилеристи здійснили навчальний марш в район виконання завдань, де виконали вогневе ураження цілі», – повідомили сьогодні, 21 лютого, в міністерстві оборони України, де також розповіли подробиці:

«У зоні АТО, один з підрозділів 80-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ (місце її постійної дислокації – Львів. – «ЩЛ») провів заняття з бойової підготовки, в ході якого було відпрацьовано переміщення в район виконання завдань і виконання вогневого завдання щодо знищення цілі. Заняття проводилося в складі гаубичної самохідно-артилерійської батареї з використанням самохідних гаубиць 2С1 «Гвоздика».

Дії підрозділу прокоментував начальник штабу: «Військовослужбовці гаубичної самохідно-артилерійської батареї з району зосередження у похідному порядку здійснили маршу в район вогневих позицій. Згодом з непідготовлених позицій, без попередньої розвідки батарея виконала вогневе завдання». 

Артилеристи-десантники окремої аеромобільної бригади вкотре довели, що будь-якої миті готові ефективно виконувати бойові задачі».

Про це повідомили сьогодні, 21 лютого, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікуали фоторепортаж з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів