Акція на підтримку поліції зібрала небагатьох львів’ян (відео, оновлено)

21:30 21 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Громадського телебачення» в інтернет-мережі «Facebook»

На «Громадському телебаченні» констатують у неділю: «Погодні умови в нашому місті не сприяють».

«Близько сорока львів’ян зібрались у центрі Львова, щоб висловити свою підтримку новій поліції. Активісти закликають до чесного розгляду справи Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві юнака під час переслідування машини. 18 лютого Печерський районний суд Києва на два місяці заарештував поліцейського», – повідомили сьогодні, 21 лютого, на «Радіо Свобода».

«Акція на підтримку поліції зібрала небагато людей. Погодні умови не сприяють», – повідомили сьогодні, 21 лютого, на сторінці «Громадського телебачення» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували світлини з місця події. Натомість тележурналісти розповіли в неділю: «У Львові на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку провели акцію на підтримку нової патрульної поліції. Захід був малочисельним: близько 50 людей прийшли висловити свою підтримку».

Про це повідомили сьогодні, 21 лютого, на «Громадському телебаченні», де також опублікували віде з місця події. Своєю чергою, кореспондент агенції «Укрінформ» розповілв у неділю:

«У Львові правоохоронці і пересічні мешканці вийшли на вулиці на захист арештованого за обстріл «BMW» поліцейського Олійника. Одна з учасниць акції зазначила:  «Ми не можемо залишатися байдужими до неподобств, які творяться в Україні із так званим правосуддям. Не покараний жоден із злочинців, які розстрілювали безборонних людей на Майдані. Але варто було правоохоронцеві «посягнути» на мажорів, як йому загрожує тюремне ув`язнення». 

На підтримку патрульної поліції львів`яни принесли плакат із написом «Правосуддя по-печерськи: не можемо посадити порушників, давайте посадимо захисників», у якому сконцентрований лейтмотив події.

Як повідомляв «Укрінформ», сьогодні ж кілька сотень людей вийшли на Софійську площу столиці, аби висловити свою підтримку співробітникам Національної поліції. Нагадаємо, приводом для заходу стало висунення підозри столичному патрульному поліцейському, який в ніч з 6 на 7 лютого у результаті погоні за автівкою «BMW», яка їхала з дуже високою швидкістю, застрелив її пасажира. Тепер правоохоронцеві, який мав виступити перед Фемідою в ролі свідка, загрожує тривале тюремне ув`язнення».

Про це повідомили сьогодні, 21 лютого, в агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів