22 лютого в Карпатах очікуються сильні опади й буревій (оновлено)

09:00 22 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: kurs.if.ua

Український гідрометеорологічний центр оголосив штормове попередження.

«22 лютого в Україні – пориви вітру 15-20 метрів за секунду, в Карпатах – 30-35 метрів за секунду; вночі в Карпатському регіоні місцями сильні опади», – повідомили сьогодні, 21 лютого, на сайті Українського гідрометеорологічного центру. Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.повідомили сьогодні, 22 лютого: 

«Метеорологічна обстановка 22 лютого: пориви південно-західного вітру 17-22 метрів за секунду. Місцями – 25 метрів за секунду.

Погода: фактична – хмарна. Часом – невеликий дощ. Вітер – південно-західний,  9-14 метрів за секунду. Температура повітря від 4° до 7° тепла.

Прогноз – хмарна з проясненнями. Вранці часом – дощ. Вдень місцями – невеликий дощ. Вітер – південно-західний, 9-14 метрів за секунду, пориви – 17-22 метрів за секунду, місцями – 25 метрів за секунду. Температура повітря вдень 9-14° тепла».

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів