Новини Львова (cтор. 7557)

Фото для новини

15:10 16 грудня 2014 р.

Вищий спеціалізований суд скасував вироки районного у Львові щодо екс-правоохоронців

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, ця установа домоглася в касаційній інстанції скасування незаконних судових вироків стосовно групи грабіжників з числа колишніх правоохоронців.

Кримінал

Фото для новини

14:12 16 грудня 2014 р.

На Львівщині немає жодного ЗМІ, незалежного від політичного чи економічного гравця, – експерт

Про це під час прес-конференції на тему «Порівняльна оцінка інформаційного простору Львівщини (як інституту громадянського суспільства) на тлі інтенсивних суспільно-політичних трансформацій 2013-2014 років» повідомила соціолог, доцент кафедри історії та теорії соціології ЛНУ імені Івана Франка Вікторія Середа.

Політика

Фото для новини

13:44 16 грудня 2014 р.

У Львові обліковано 3349 переселенців з Криму й Донбасу

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відділи управління соціального захисту міста вже облікували 3349 осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Ситуації

Фото для новини

13:32 16 грудня 2014 р.

Українські військові зупинили спроби бойовиків посунути лінію фронту на Донбасі, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що минулої доби втрат серед наших військових не було.

Політика

Фото для новини

12:52 16 грудня 2014 р.

Львівська ОДА перевірятиме якість обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА розробив графік перевірок щодо якості обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

Ситуації

Фото для новини

12:32 16 грудня 2014 р.

Львів’яни не розуміють настроїв на Сході через позицію ЗМІ, – соціолог

Про це під час прес-конференції на тему «Порівняльна оцінка інформаційного простору Львівщини (як інституту громадянського суспільства) на тлі інтенсивних суспільно-політичних трансформацій 2013-2014 років» повідомила соціолог, керівник Українського центру вивчення громадської думки «Соціоінформ» Наталія Зайцева-Чіпак.

Політика

Фото для новини

12:18 16 грудня 2014 р.

Щасливими вважають себе 71% опитаних соціологами українців, – дослідження

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в Соціологічній групі «Рейтинг», за даними дослідження, проведеного нею, більшість опитаних (71%) вважають себе щасливими (у т.ч. 28% – однозначно щасливими, а 18% – нещасливими, не визначилися – 11%.

Ситуації

Фото для новини

12:10 16 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» стверджує, що воно вже «розробило регульовані графіки аварійних відключень»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», «враховуючи напружену соціальну ситуацію, пов’язану із введенням Державним підприємством НЕК «Укренерго» графіків аварійних відключень по Україні і на Львівщині в тому числі, ПАТ «Львівобленерго» спільно з Львівською облдержадміністрацією розробило регульовані графіки аварійних відключень».

Ситуації

Фото для новини

11:44 16 грудня 2014 р.

Правоохоронці Львівщини не пропустили в Україну 1590 пачок тютюнових виробів

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби, на митному пості «Рава-Руська» затримали двох поляків – 44-річну жінку та 36-річного чоловіка.

Кримінал

Фото для новини

11:30 16 грудня 2014 р.

У Львові оновлено програму новорічних і різдвяних святкувань

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року новорічні та різдвяні святкування проводяться під назвою «Різдво під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання.

Культура