Українські військові зупинили спробу прориву фронту ворогом під Горлівкою, – МВС

21:18 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Сергій Лойко

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив у четвер з-під Горлівки: «Зовсім нещодавно, саме тут були спроби прориву загонів терористів. Втім, наші воїни жорстко відбили усі атаки та поклали достатню кількість бойовиків, зупинивши наступ».

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив сьогодні, 5 лютого:

«На передовій – батальйон особливого призначення МВС «Миротворець»! Сьогодні, разом з нашими бійцями, відвідали один з опорних пунктів сил АТО на лінії прямого зіткнення з ворогом під Горлівкою.

Тут несуть службу наші брати зі ЗСУ. Ворог – на відстані пострілу. Тут постійно відбуваються бої, артилерійські та мінометні дуелі з російськими бойовиками. Не обійшлося і сьогодні.

Зовсім нещодавно, саме тут були спроби прориву загонів терористів. Втім, наші воїни жорстко відбили усі атаки та поклали достатню кількість бойовиків, зупинивши наступ.

Батальйон «Миротворець» постійно знаходиться тут і проводить спецоперації в рамках контр терористичних заходів. Наші пацани постійно координують свої дії і тісно співпрацюють з підрозділами ЗСУ, допомагаючи один одному.

Військові – молодці! Сильні мужні люди. Декотрі з них без ротації ще з минулої весни. Фізично втомлені, але стоять і стоятимуть до перемоги. З такими воїнами ми не програємо цю війну. Ворог буде розбитий!».

Зорян Шкіряк повідомив це в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів