8-ма міська лікарня Львова отримала гуманітарну допомогу з Франкфурт-на-Майні на 55 тисяч грн

17:50 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у комунальну 8-му міську клінічну лікарню надійшла гуманітарна допомога від благодійної організації «Заради дітей» з Франкфурт-на-Майні на загальну вартість 55 тисяч грн.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 5 лютого, «Щоденному Львову», що в січні цього року в комунальну 8-му міську клінічну лікарню Львова надійшла гуманітарна допомога від благодійної організації «Заради дітей» з Франкфурт-на-Майні на загальну вартість 55 тисяч грн. У повідомленні також конкретизують:

«Начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб зазначив:

«Це не поодинокі випадки, коли саме завдяки позабюджетним залученням, добрій волі соціально відповідальних людей, медичні установи міста поповнюються новим обладнанням. Ми маємо гарні приклади співпраці міста з різними фондами, громадськими організаціями, приватними особами. 

Співпраця благодійної організації «Заради дітей» та Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова триває з 2004 року. За цей час лікарня отримала у вигляді гуманітарної допомоги 170 функціональних ліжок і матраців, більше 5 тисяч кг постільної білизни, багато предметів догляду за хворими, рукавиць, перев’язувального матеріалу, дозаторів шприцевих та ін.

У 2009 році директор фонду Юрген Юнгнітс та Олівер Зоргер відвідали лікарню. Будемо сподіватись, що й надалі спонсори бачитимуть наші міські медичні установи надійними партнерами».

Цього року у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню Львова надійшло 20 стаціонарних ліжок, 20 приліжкових тумбочок, 6 операційних каталок, 7 операційних світильників, сухожарова шафа, 5 теплових випромінювачів, апарат УЗД, 3 наркозні апарати, настільний операційний світильник, світильники для стелі, лампи, матраци для реанімаційних ліжок, палети з операційним матеріалом». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів