Новини Львова (cтор. 7389)

Фото для новини

17:43 20 жовтня 2014 р.

Юрій Михальчишин плюнув своїм виборцям в обличчя

Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №118, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив самовисуванець Степан Середа.

Політика

Фото для новини

17:42 20 жовтня 2014 р.

У боях під Іловайськом полягли, отримали поранення й пропали безвісти близько тисячі силовиків, – ТСК (відео)

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування обставин трагедії під Іловайськом попередньо встановила, що до трагічних подій призвели помилкові кадрові призначення та неадекватні дії екс-міністра оборони Валерія Гелетея та начальника Генштабу Віктора Муженка.

Ситуації

Фото для новини

17:24 20 жовтня 2014 р.

21 жовтня Львівщину відвідає Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, зокрема керівник уряду завітає на Яворівський полігон і зустрінеться в Національному університеті імені Івана Франка зі студентами вищих навчальних закладів .

Політика

Фото для новини

16:35 20 жовтня 2014 р.

Двох уболівальників, які палили петарди на «Арені Львів», оштрафовано на 850 грн кожного

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, рішення УЄФА щодо покарання стадіону через поведінку вболівальників очікують 13 листопада.

Кримінал

Фото для новини

15:59 20 жовтня 2014 р.

Спецслужби Росії запланували підірвати в Києві літак, обстріляти Кабмін і ЦВК, – СБУ (відео)

Як повідомила в понеділок речник прес-центру Служби безпеки України Олена Гитлянська, контррозвідка СБУ викрила і не допустила реалізацію спланованого спецслужбами Росії сценарію із дестабілізації ситуації в Україні шляхом терористичних актів стосовно вищих посадових осіб держави, диверсій на об'єктах критичної інфраструктури, організації масових заворушень за участю проросійськи налаштованих громадян.

Політика

Фото для новини

15:37 20 жовтня 2014 р.

Березюк залишиться в ЛМР, якщо Самопоміч набере 9%

Партія «Самопоміч» має ймовірність набрати від 9 до 15 відсотків симпатій громадян України. Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив № 28 у виборчому списку політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Олег Березюк.

Політика

Фото для новини

14:31 20 жовтня 2014 р.

У Бродах влада, газети і телебачення агітують за Ірину Сех, – кандидат

Під час передвиборчої кампанії місцеві бродівські газети і телебачення транслювали виключно агітацію депутата Верховної Ради і кандидата в депутати у майбутній парламент, свободівки Ірини Сех.

Політика

Фото для новини

14:23 20 жовтня 2014 р.

У Львові опалювальний сезон розпочнеться 22 жовтня

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міський голова Андрій Садовий запевнив сьогодні, 20 жовтня: «Зі середи з вечора починають включати опалення для лікарень, для шкіл, садочків, будинків. Цей процес буде тривати близько трьох днів, бо це складна процедура».

Ситуації

Фото для новини

13:48 20 жовтня 2014 р.

Українські воїни не дозволити рашистам оточити місто Щастя на Луганщині й змусили їх відійти (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «На жаль, під час масованих обстрілів та жорстких боїв на цій ділянці наші військові зазнали втрат».

Політика

Фото для новини

13:30 20 жовтня 2014 р.

Наразі «Львівтеплоенерго» вже може подавати опалення до 1601 споживача з 1620

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, зокрема досі не мають актів готовності до зими 14 будинків на вулицях Гашека, Скорини й Максимовича.

Ситуації