У Львові завершився всеукраїнський турнір з кульової стрільби

15:35 10 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: sport.pl.ua

Серед кращих у загальнокомандному заліку особисто-командного чемпіонату зі стрільби кульової з пневматичної зброї «Юний динамівець» виявилися юні спорсмени Вінницької й Львівської областей та Києва.

«Упродовж 8-10 червня з нагоди відзначення Олімпійського дня, у Львові відбувався особисто-командний чемпіонат зі стрільби кульової з пневматичної зброї «Юний динамівець», – повідомили сьогодні, 10 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації., де також розповіли подробиці:

«Участь у змаганнях взяли юнаки та дівчата, які представляли 9 збірних команд обласних організацій фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Боротьба за медалі у стрілецькому тирі обласної організації ФСТ «Динамо» відбувалася у стрілецьких вправах ПП-2 та ГП-4.

Серед кращих у загальнокомандному заліку виявилися юні стрільці Вінницької, Львівської областей, також Києва. В особистих змаганнях відзначилися: Вадим Бондарчук з Вінниччини, Максим Дринов з Миколаївщини, Владислав Коваленко та Євгенія Шалава з Кіровоградської області, Світлана Соліна, Катерина Якуніна та Анастасія Колодяжна з Львівщини, Роман Мовчан, Дмитро Смалюга та Ярослав Стародубець із Чернігівської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів