Львівські комунальники скаржаться, що активісти виламали браму й забрали собаку

13:52 10 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ЛКП «Лев» в інтернет-мережі «Facebook»

У львівському комунальному підприємстві «Лев» повідомили: «Через шкоду роботі ЛКП, ми змушені застосувати заходи безпеки і закрити підприємство для вільного доступу сторонніми особами».

«У четвер, 9 червня, група невідомих людей та громадських активістів проникла на територію ЛКП «Лев», виламували браму та почали погрожувати працівникам підприємства. Через перешкоджання працівникам комунального підприємства, роботу ЛКП «Лев» було паралізовано з 14.00 до 19.00», – повідомили сьогодні, 10 червня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Працівники не мали змоги здійснювати виїздів, займатись лікуванням тварин, вигулювати та годувати собак. директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак повідомила:

«Через шкоду роботі ЛКП, ми змушені застосувати заходи безпеки і закрити підприємство для вільного доступу сторонніми особами. Право на візит на територію матимуть волонтери, з якими укладена волонтерська угода, і які дотримуються правил, передбачених у ній (зокрема, щодо часу: з 09.00 до 12.00 та з 17.00 до 19.00), а також відвідувачі клініки, нові потенційні господарі та інші особи – за попереднім записом.

Ми є, були і будемо відкритими до громадськості міста, саме тому з червня відкрито онлайн-доступ до нашої діяльності. Проте, з метою забезпечення якісної, щоденної роботи підприємства, безпеки наших працівників та підопічних тварин, ми змушені прийняти застережні заходи».

Окрім цього, згадані вище особи забрали на прилаштування з ЛКП «Лев» собаку, що перебуває у вкрай важкому стані і, незважаючи на застереження ветеринарів, вивезли тварину для додаткового обстеження. У ЛКП додають: «Ми спорядили наших працівників відслідкувати переміщення та якість подальшого лікування, оскільки хвилюємося за долю собаки та викривлення інформації згаданими особами щодо нього».

ЛКП «Лев» сподівається на розуміння львів’ян щодо змін у роботі та на подальшу спільну роботу на благо безпритульних тварин міста. Зображення камер спостереження щодо згаданих подій можна знайти за посиланням: https://www.facebook.com/lvivlkplev/posts/1729853593939116».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів