Новини Львова (cтор. 6975)

Фото для новини

15:24 22 квітня 2015 р.

Розгляд судового позову прокуратури проти міськради Львова перенесли на 7 травня

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, засідання суду в справі про скасування рішення щодо обмеження дії посвідчень пільговиків у міському транспорті відкладено, оскільки представник ЛМР не з’явився на засідання.

Кримінал

Фото для новини

14:35 22 квітня 2015 р.

Головний прикордонник України вручив посвідчення учасників бойових дій своїм 46 львівським колегам (відео)

Як повідомили в середу в Держприкордонслужбі, її голова Віктор Назаренко відвідав у Львівському клінічному госпіталі поранених, дізнався про те, як проходить їх лікування та реабілітація, й поспілкувався з медичним персоналом закладу.

Ситуації

Фото для новини

14:20 22 квітня 2015 р.

Більше трьох сотень військових-строковиків тричі викликали «на біс» співаків зі Львова

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, концерт у клубі містечка «Базове» 184-го Навчального центру Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного затягнувся більш, ніж на годину.

Культура

Фото для новини

13:45 22 квітня 2015 р.

Минулої доби на сході України зафіксовано вісім обстрілів наших позицій із мінометів, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється також: «На адміністративній межі з окупованою Автономною Республікою Крим українські прикордонники виявили політ вертольота Мі-8, ймовірно ЗС РФ, який порушив повітряний простір України».

Політика

Фото для новини

13:18 22 квітня 2015 р.

На Львівщині звільнено за хабарі двох автоінспекторів

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, двох працівників Державтоінспекції, котрі вимагали неправомірну вигоду у розмірі п’ятдесят гривень за не притягнення до відповідальності водія, котрий керував автомобілем без належних документів та номерних знаків, звільнено з органів внутрішніх справ.

Кримінал

Фото для новини

12:56 22 квітня 2015 р.

На Львівщині затримали підозрюваного у вбивстві

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, 41-річний житель Дрогобича розпивав спиртні напої разом з 40-річним у себе в квартирі, між ними виник конфлікт, під час якого гість взяв кухонного ножа та вдарив ним товариша в груди.

Кримінал

Фото для новини

12:50 22 квітня 2015 р.

Головний лікар однієї з районних лікарень Львівщини отримав хабар за працевлаштування

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, правоохоронці викрили головного лікаря однієї з районних лікарень під час передачі його грошей.

Кримінал

Фото для новини

12:18 22 квітня 2015 р.

На Львівщині припинено діяльність ще однієї підпільної гуральні

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, під час санкціонованого обшуку підсобних приміщень, які належать 30-річному мешканцю Пустомитівського району, знайшли сотні літрів саморобного алкоголю.

Кримінал

Фото для новини

12:00 22 квітня 2015 р.

Львівська облдержадміністрація доручила перевірити скарги родичів полеглих бійців

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, керівники військових частин повинні звірити списки військовослужбовців зі списками тих, хто отримав земельні ділянки під садівництво на Львівщині як учасник антитерористичної операції.

Ситуації

Фото для новини

11:25 22 квітня 2015 р.

33-річний мешканець Львівщини зазнав поранень унаслідок виготовлення саморобного вибухопакета

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДСНС, житель села Словіта в Золочівському районі отримав травми на своєму подвір’ї під час виготовлення саморобного вибухопакета.

Ситуації

Фото для новини

10:45 22 квітня 2015 р.

16-17 травня у львівському Парку культури і відпочинку пройде перший фестиваль «Велопарк»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 16-17 травня у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького пройде перший фестиваль «Велопарк», який «об’єднає спортивне, музичне, кулінарне та мистецьке поціновування велоруху».

Спорт