«Солідарність», «Самопоміч» та «Свобода» проходять до Львівської обласної ради, НРУ – поки що ні, – паралельні підрахунки

13:48 27 жовтня 2015 р.

Фото до новини

За попередніми обрахунками до Львівської обласної ради проходять вісім партій. Про це сьогодні, 27 жовтня, під час прес-конференції на тему: «Маніпуляції під час виборів міського голови Львова», повідомив керівник Львівського обласного виборчого штабу ВО «Свобода» Ігор Янків.

- Три лідери - це «Солідарність»,  «Самопоміч» та « Свобода». За нашими даними НРУ поки що не долає п’ятивідсоткового бар’єру, - каже він.

При цьому уточнив, що підрахунок по обласній раді йде складніше, ніж по місту.

Також "свободівці" кажуть, що суттєвих порушень, які би вплинули на результати виборів, вони не зауважили. Хоча деякі зауваження є. Так, зараз вони намагаються у судовому порядку визнати недійсними вибори мера у м. Сколе.

- У бюлетнях була допущена помилка, яка могла вплинути на результат. Територіальна комісія, незважаючи на це, хоче обрахувати і визнати вибори міського голови Сколе дійсними, - каже Ігор Янків.

Також, за його словами, схожа ситуація є в Судовій Вишні, але там не всі бюлетні мали помилки. Проте, і ці результати «свободівці» спробують оскаржувати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів