Новини Львова (cтор. 6974)

Фото для новини

18:23 8 квітня 2015 р.

175 кращих спортсменів Львівщини отримають стипендії імені Андрея й Климентія Шептицьких

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сто сімдесят п'ять кращих спортсменів Львівської області області отримають стипендії імені Андрея та Климентія Шептицьких на загальну суму дев’ятсот тисяч гривень.

Спорт

Фото для новини

17:52 8 квітня 2015 р.

Міненерго має намір розпочати на Львівщині будівництво нової шахти з видобутку вугілля

Як передали в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, завтра на нараді в ЛОДА розглядатимуть можливість будівництва нової шахти поблизу Червонограда й Сокаля.

Економіка

Фото для новини

17:39 8 квітня 2015 р.

11 квітня «Галичанка» прийматиме у Львові польську «Поґонь» у матчі-відповіді гандбольного єврокубку

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у суботу о 13:00 у Палаці спорту на вулиці Керченській, 8 розпочнеться матч-відповідь ½ фіналу Кубка Виклику між львівською «Галичанкою» та польською командою «Поґонь».

Спорт

Фото для новини

16:58 8 квітня 2015 р.

На Львівщині вручили ордени трьом пораненим героям неоголошеної війни й родичам п’ятьох полеглих

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, орденом «Богдана Хмельницького» III ступеня посмертно нагороджено підполковника Вадим Сюский, орденами «За мужність» III ступеня – полеглі військові сапери Ігор Бжостовський, Володимир Дорошенко, Андрій Струсь та Ігор Шубак.

Політика

Фото для новини

16:34 8 квітня 2015 р.

На Львівщині добігає завершення вишкіл мобілізованих вояків (відео)

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, за висновками командирів, мобілізовані військовослужбовці майже в повному обсязі засвоїли програму підготовки за різними спеціальностями.

Ситуації

Фото для новини

16:21 8 квітня 2015 р.

Уряд приєднав Львівську державну фінансову академію до національного університету імені Франка

Міністр освіти і науки Сергій Квіт повідомив також, що для реалізації рішення Львівської державну фінансової академії до національного університету імені Івана Франка.знадобиться якийсь час.

Наука і техніка

Фото для новини

15:47 8 квітня 2015 р.

У Львові зростуть з 1 травня тарифи на послуги централізованого водопостачання й водовідведення

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, централізоване водопостачання обходитимться з 1 травня в 4,21 грн. за кубометр, а водовідведення – 3,17 (без ПДВ).

Економіка

Фото для новини

14:55 8 квітня 2015 р.

Правоохоронці припинили на Львівщині дяльність одразу трьох підпільних гральних закладів

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, міліції виявили та вилучили в гральних закладах у Стрию більше двох десятків ігрових апаратів та системних блоків комп’ютерів, за допомогою яких здійснювалась організація азартних ігор.

Кримінал

Фото для новини

14:22 8 квітня 2015 р.

Президент України нагородив чемпіонку світу зі шахів Марію Музичук зі Львівщини орденом «За заслуги» (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, вручаючи нагороду чемпіонці, Глава держави наголосив на важливості її перемоги для всієї України.

Спорт

Фото для новини

14:15 8 квітня 2015 р.

Минулої доби на неоголошеній війні полягли двоє українських військовослужбовців, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється також: «За даними розвідки, керівництво бандформування «ДНР» приводять свої загони в повну бойову готовність, закликаючи повернутися бойовиків, що перебувають у відпустках, на лікуванні, в Криму, на території Російської Федерації, а також інших місцях».

Політика

Фото для новини

13:27 8 квітня 2015 р.

Великим платникам податків у Львові відшкодовано цьогоріч 65,8 мільйона гривень ПДВ

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, впродовж січня-березня 2015 року великим платникам податків нашого міста відшкодовано на 58,6 млн. грн. Більше ПДВ, ніж за аналогічний період 2014-го.

Економіка