Новини Львова (cтор. 6851)

Фото для новини

11:42 5 червня 2015 р.

Водії легковиків платитимуть за користування кожним кілометром дороги Львів-Краковець 40-50 копійок, – експерт

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський повідомив:«Інвестор отримає в користування ділянку траси і зможе стягувати плату за проїзд нею».

Економіка

Фото для новини

10:45 5 червня 2015 р.

Посадовці «Бориславводоканалу» на Львівщині незаконно завищували тарифи для населення

За матеріалами ревізії Держфінінспекції України у Львівській області, 2 червня поточного року слідчими органів внутрішніх справ зареєстровано кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України за фактами умисного зловживання службовим становищем посадовими особами комунального підприємства «Бориславводоканал».

Кримінал

Фото для новини

10:36 5 червня 2015 р.

Львівська радіотехнічна бригада виконала завдання навчань «Карпатська брама-2015»

Управління й підрозділи Львівської радіотехнічної бригади відпрацьовували передачу управління на запасний командний пункт з одночасною перевіркою елементів охорони та оборони позицій, протидії умовним диверсійно-розвідувальним групам.

Ситуації

Фото для новини

10:30 5 червня 2015 р.

У Львівській філармонії триває Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози»

Сьогодні, 5 червня, о 19:00 у Львівській обласній філармонії диригент Дмитро Логвін (Дніпропетровськ-Київ) та Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» виконають програму видатних європейських композиторів Альфреда Шнітке, Бенджаміна Бріттена, Йозефа Гайдна.

Культура

Фото для новини

10:10 5 червня 2015 р.

Сьогодні стартує літературний проект «Читай. Львів» (програма)

5-6 червня у нашому місті відбудеться новий унікальний літературний проект «Читай. Львів», створений з метою популяризації літератури та зміцнення іміджу Львова як літературного міста.

Культура

Фото для новини

23:28 4 червня 2015 р.

Росія може відповісти на появу миротворців в Україні військовим вторгненням, – прес-секретар

Речник президента Росії Дмітрій Пєсков ствердно відповів у четвер на запитання «Чи може Путін скористатися правом попросити Раду Федерацій дозволити йому застосування сили за кордоном у зв'язку з дозволом Верховної Ради на присутність в Україні сил НАТО?».

Політика