Новини Львова (cтор. 6852)

Фото для новини

10:26 17 червня 2015 р.

У Самборі на Львівщині хрести з цвинтаря використовують як опори дорожніх знаків, – активісти (відео)

«На залізних трубах чітко видно сліди від кріплень іменної таблички померлого та заварені місця перекладини хреста», – зауважили пересічні містяни.

Ситуації

Фото для новини

09:30 17 червня 2015 р.

У бою на Луганщині поліг боєць 24-ї механізованої бригади зі Львівщини, ще одного – викрали (відео)

За поки що не підтвердженою інформацією, в групі диверсантів було осіб 8-10, переходили вони по Сіверському Донцю, по трубах. Ведеться слідство, посилені всі пости, перевіряють місцевість.

Ситуації

Фото для новини

23:54 16 червня 2015 р.

«Ми отримали секретні документи російського генштабу», – нардеп

Народний депутат Антон Геращенко повідомив: «Певні люди, чиї імена стануть відомі через роки, – ми через них отримали секретні документи російського генерального штабу. А саме – затверджений план нападу на Україну. Це не означає, що цей план буде реалізований завтра, або через тиждень, або через місяць. Це робочий план російського генштабу».

Політика

Фото для новини

23:12 16 червня 2015 р.

Заробітчани переказали торік в Україну $7,587 млрд., випередивши громадян інших країн Європи (оновлено)

«Україна лідирує серед країн, у які мігранти з Європи надіслали 2014 року найбільше грошей», – зазначається у доповіді Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку.

Економіка

Фото для новини

20:14 16 червня 2015 р.

Завтра у «Львівській політехніці» – дискусія з лідером української спільноти у Польщі Мироном Сичем

17 червня в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться зустріч із багаторічним політичним лідером української спільноти у Польщі, депутатом Сейму Республіки Польща і головою комісії національних меншин Мироном Сичем.

Політика

Фото для новини

20:05 16 червня 2015 р.

У Львові стартував форум «Донкульт»

Сьогодні у Львові розпочався культурний форум «Донкульт», який організовано Благодійним фондом «Мистецькі надра» у партнерстві з львівським Центром міської історії та за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної ради.

Культура