У Львові розробляють проект «Ближче один до одного – далі від наркотика»

13:48 8 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.samopomich.ua

У планах громадської організації «Львів за тверезе життя» – створення психотерапевтичних груп для батьків та підлітків, які потрапили у залежність від наркотичних речовин і алкоголю.

«Активісти (реабілітологи, спеціалісти по узалежненню) громадської організації «Львів за тверезе життя» надають для людей, які мають проблеми з наркотиками, алкоголем та азартними іграми, безкоштовну кваліфіковану допомогу, працюють з батьками та родичами залежних осіб», – повідомили сьогодні, 8 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Також активісти працюють над проектом «Ближче один до одного – далі від наркотика». В рамках проекту проводяться лекції і тренінги у школах та організаціях. До зустрічей можуть долучитися всі, кому не байдужа ця проблема.

У планах громадської організації – створення психотерапевтичних груп для батьків та підлітків, які потрапили у залежність від наркотичних речовин і алкоголю. Детальнішу інформацію про діяльність організації можна отримати за телефонами 0961567446 або 0996748729».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів