Подружжя лікарів на Львівщині померло від COVID-19 за три тижні

17:27 12 листопада 2020 р.

Фото до новини

Спочатку - чоловік, а наступного дня - дружина.

Першим про смерть подружжя лікарів повідомив у ФБ головний лікар Сокальської центральної районної лікарні Роман Швед.

"Клятий коронавірус забрав життя Ганни Миколаївни та Богдана Ярославовича Городенчуків!!! Ще одні лікарі! Подружжя лікарів! До самого свого кінця вони допомагали хворим, боролися за кожне життя! Вчора зупинилося серце Богдана Ярославовича, сьогодні Ганни Миколаївни..." 

Нео Радіо повідомило з цього приводу: "У вівторок зупинилося серце Богдана Ярославовича, а в середу - Ганни Миколаївни. Подружжя Городенчуків все життя працювало у Сокальській лікарні, любили свою роботу. Ганна Богданівна – завідувачем гінекологічного відділення, а Богдан Ярославович – завідувачем лабораторії.

Історію цієї родини #Вісник розповів у №32. Адже одночасно захворіли п’ятеро осіб. За здоров’я подружжя медиків Городенчуків понад 3 тижні боролись львівські лікарі. Їхня донька лікар-неонатолог Марта Тот після виходу тижневика подякувала за допомогу: «Я отримала багато дзвінків... Сподівалась на підтримку моїх рідних, знайомих, колег. А отримала підтримку ще й від моїх пацієнтів. Телефонують, переказують гроші на лікування люди, яких я не знаю. Для нас дуже важлива підтримка кожного».

Українське Лікарське Товариство у Львові висловило співчуття у зв'язку зі смертю подружжя лікарів з Сокаля на Львівщині.

"Від COVID-19 померло подружжя Городенчуків – відомих лікарів із Сокаля. Богдан Городенчук працював гастроентерологом та лікарем терапевтом у Сокальській центральній районній лікарні. Ганна Городенчук була акушер-гінекологом, вона працювала завідувачкою гінекологічного відділення у Сокальській центральній районній лікарні та райакушер-гінекологом.

Українське лікарське товариство у Львові висловлює щирі співчуття рідним та близьким, а також колективу Сокальської центральної районної лікарні з приводу передчасної смерті чудових лікарів".

Україна - у десятці країн Європи за смертністю від коронавірусу

На Львівщині за минулу добу додалося 547 інфікованих із 2137 тестованих

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів