На початку березня у Львові запрацюють групи підтримки для жінок військових

23:28 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

Як повідомили в понеділок в обласному військовому комісаріаті, в нашому місті діятимуть на постійній основі групи підтримки для жінок військових – жінки зможуть кілька разів на тиждень відвідувати гуртки, де будуть спільно проводити час, спілкуватись, обмінюватись думками, переживаннями та проблемами.

«Жінкам українських вояків допоможуть побороти стрес», – повідомили в понеділок на сайті Львівського обласного військового комісаріату, конкретизуючи при цьому:

«Сьогодні, 23 лютого, у Львові відбувся «круглий стіл» з питань допомоги сім’ям військовослужбовців – учасників антитерористичної операції. Серед присутніх – представники Львівського центру соціальних служб, Личаківського відділу соціальної роботи, «Феміністичної майстерні» та Центру реабілітації «Гармонія».

Зібралися, щоб обговорити суспільні ініціативи щодо психологічної допомоги сім’ям мобілізованих чоловіків, зокрема, їхнім жінкам та дітям. Задля обміну досвідом та ідеями захід відвідали й представники Львівського обласного військового комісаріату.

Працівники соціальних служб розповіли про свою ідею: вирішили організувати так звані «групи підтримки» для жінок військових. Діятимуть такі групи на постійній основі – жінки зможуть кілька разів на тиждень відвідувати гуртки, де будуть спільно проводити час, спілкуватись, обмінюватись думками, переживаннями та проблемами.

Штатний психолог Львівського ОВК Ірина Маєвська вважає, що дана ініціатива є потрібною й важливою у ситуації, що склалась сьогодні в Україні. Професійні психологи допоможуть жінкам побороти стрес та впоратись з певними життєвими труднощами.

До слова, приходити вони зможуть зі своїми дітьми – в окремому приміщенні з ними займатимуться педагоги. Перші такі зустрічі заплановані вже на початок березня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів