Нова пошта скасувала оплату за повернення та комісію від оголошеної вартості

13:49 4 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Нова пошта скасувала оплату за повернення посилки і комісію від оголошеної вартості для відправника у разі відмови одержувача від отримання.

Про це DailyLviv.com повідомила прессекретарка Нової пошти Катерина Гребеник.

Раніше відправник оплачував 0,5% від оголошеної вартості під час повернення посилки, якщо одержувач відмовився або не забрав її. Тепер платити не треба — ми скасували цю комісію. Також клієнту не треба оплачувати повернення товару відправнику у разі, якщо він не підійшов.

“Велика частка наших клієнтів — це люди, які замовляють товари в інтернет-магазинах. Ми знаємо, що для комфортних покупок людям потрібно бути впевненими у тому, що вони завжди можуть повернути товар, який не підійшов. Тому Нова пошта забезпечує безплатне повернення посилок клієнтів відправнику. А тепер ми ще й відмовились від комісії за оголошену вартість, аби за повернення  не потрібно було платити нічого — ні отримувачу посилки, ні відправнику”, — говорить директор з маркетингу та продажів Нової пошти Павло Даніман. 

Особливо відчутними ці зміни будуть для тих клієнтів, які роблять багато комерційних відправлень — адже знизяться їх витрати на повернення товару, який не забрали. Кожного місяця клієнти повертають близько 1,3 млн посилок, а їх витрати на це складають 9,4 млн грн, які тепер не отримає компанія. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів