Медики фіксують збільшення у Львові кількості хворих на коронавірус

17:51 21 вересня 2022 р.

Фото до новини

Медики фіксують певне збільшення кількості захворілих на коронавірус, проте рівень госпіталізації залишається приблизно на однаковому рівні.

Про цеінформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Станом на сьогодні в наших міських медичних закладах госпіталізовано 135 хворих з ковідом, з них 15 дітей. Можемо стверджувати, що в останні тижні збільшується кількість позитивних тестів. Якщо говорити про госпіталізацію, то вона зберігається приблизно на одному рівні з невеликим ростом.

Вірус переважно вражає тих, хто має супутні захворювання. Серед госпіталізованих немає тих, хто зробив бустерну дозу. Тому наголошуємо, що дуже важливо зараз максимально вакцинуватися. Окрім того, якщо є якісь найменші ознаки захворювання – потрібно здавати тест і самоізолюватись, щоб не наражати інших на небезпеку.

Ми моніторимо ситуацію, якщо буде потреба в додаткових заходах – ми про це інформуватимемо», - прокоментував Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

До слова, зараз у Львові діє 9 стаціонарних пунктів вакцинації у міських поліклініках, де можна щепитись першою чи другою дозою вакцини, або ж ревакцинуватись – тобто зробити бустерну дозу.

Записатись на вакцинацію можна за номером телефону поліклініки або у свого сімейного лікаря чи самостійно у системі Helsi.

Захворювання на Covid-19 на Львівщині зростає: виявили старий штам Омікрону

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів