Божі комахи у Львові запобігли рецидиву онкозахворювання, – пацієнтка

10:43 2 листопада 2019 р.

Фото до новини

Після онкологічної операції у Львові, яку жінці зробили вісім років тому, бджоли запобігли рецидиву хвороби.

Про це “Щоденному Львову” розповіла пані Стефанія, пацієнтка медичного центру, який спеціалізується на бджоловжалюванні

За словами жінки, через вісім років після операцій на онкологію з трьох хворих, які лежали з нею в одній палаті, живою залишилася лише вона одна.

- Коли мені було 57 років, у мене виявили онкогінекологію. На другій стадії. Хворобу спричинили, думаю, два фактори – спадковість і нерви. Від онкології у мене померли мама і сестра. А нервові стреси були через важку багаторічну хворобу дитини.

Зі своїм фатальним діагнозом пані Стефанія звернулася до лікаря-фізіоапітерапевта Івана Пилипчука.

- Іван Йосипович відмовився лікувати хворобу на такій стадії. Ще раніше, до виявлення цього діагнозу, він пропонував мені ходити на сеанси бджоловжалювання профілактично, щоб запобігти можливій недузі. Та я постійно зволікала. Але після операції лікар пообіцяв прийняти мене і дав надію на добрий результат, - розповідає пані Стефанія.

Уже після перших сеансів бджоловжалювання, за словами пані Стефанії, минула хронічна втома, з’явилися сили.

- Я агітувала жінок з моєї палати піти також на апітерапію. Згадую, як переконувала телефоном одну з них – Олену. Але вона казала, що добре почувається. Коли ж Олена мені зателефонувала через чотири роки після операції, було вже пізно. Пригадую, як вона поскаржилася: «Мені дуже зле. Я, напевно, піду з тобою». Та за якийсь час знову перетелефонувала і сказала, що у неї почалися метастази, - згадує пані Стефанія.

Пані Стефанія щороку робить повне контрольне обстеження (УЗД тощо), і воно показує, що жінка – здорова. Але навесні і восени проходить 5-тижневі сеанси бджоловжалювання.

З цим методом оздоровлення пані Стефанія вперше познайомилася на практиці ще 24 роки тому - через хворобу доньки Ірини.  

- Донька в мене була народжена за допомогою щипців, які спричинили доброякісну пухлину в голові дитини. Але ми тривалий час про це не знали. У 16-річному віці в доньки почалися нестерпні напади головного болю. Ми поїхали до Києва і зробили томографію - вона показала неоперабельну пухлину. Лікарі давали лише 5-10% гарантії на успішне операційне втручання. Пухлина була розташована в дуже поганому місці, Втручання передбачало шунт через спинний мозок. Після цієї операції донька могла стати інвалідом, тому від операції ми відмовилися - розповідає пані Стефанія.

Зараз Ірині – 40 років. Уже 24 роки поспіль вона навесні і восени ходить на сеанси бджоловжалювання. Бере по 16 бджіл за один візит до лікаря-апітерапевта. 

- Минули у неї приступи головного болю. Донька добре почувається. Навіть томографію вже років 15 не робимо, - підсумовує пані Стефанія.

Бджолина отрута (апітоксин), яку вводять через ужалення в певні акупунктурні точки на тілі людини, за багатьма науковими дослідженнями, є унікальним стимулятором імунної системи та регулятором ендокринної системи. Тож вона допомагає організму запустити 30% резервних сил, які має навіть хвора людина, й спрямувати їх на відновлення організму. У такий спосіб, запускається система саморегуляції організму.

14 жовтня 2019 року з’явилася інформація про те, що науковці Єльського університету в США розробили новий метод лікування ракової пухлини, який полягає в активації імунної системи. Терапія дозволила зменшити злоякісні новоутворення у мишей, в тому числі меланому, тричі негативний рак молочної залози і рак підшлункової залози. Про це повідомляють у прес-релізі на EurekAlert.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів