У Львові закликають замінити білборди з російськими матами. Що пропонують навзаєм

12:53 17 квітня 2022 р.

Фото до новини

Заборонити білборди з російськими матюками і замінити їх на заклики молитви до Бога.

Петицію такого змісту розмістили на сайті електронних петицій. Її автор - Михайло Козярик, пише Dailylviv.com. Для того, щоб вона потрапила на розгляд Львівської міської ради, петицію має підписати 500 осіб.

"З недавнього часу у нашому місті, як і у інших містах країни, з'явились білборди на підтримку України і нашого війська у війні з російськими окупантами. На превеликий жаль, не всі з них прийнятного змісту і, подекуди, містять російські матюки.

Львів упродовж віків славився глибокою духовністю своїх мешканців і завжди слугував прикладом правдивого патріотизму для всієї країни. Не того показного, який ми всі так любимо демонструвати, вдягаючи вишиванку на свята, а того, який кличе воїнів на фронт захищати свою землю, того, який кличе людей у церкви до молитви до Бога.

І саме зараз, у такий важкий для нашої країни час, як ніколи важливо і надалі залишатись прикладом цього справжнього патріотизму, а не йти за поширеним трендом і публікувати різного роду матюкливі заклики",- йдеться в петиції.

Автор петиції просить заборонити у Львові публікацію білбордів і реклами з нецензурними закликами та пропонує замінити вже наявні білборди іншими, з закликами людей до молитви і надії на Господа Бога. Такими, як: "Боже, бережи Україну", "Пресвятая Богородице спаси нас" чи іншими зі схожим змістом.

До закінчення збирання підписів під петицією залишилося 50 днів.

Христос допоможе нам вигнати москалів з України, - Великдень у Львові

На деякі назви вулиць є по 4-5 варіантів: до Дня міста вирішимо, - мер Львова

У Львові на пагорбі слави демонтували радянську символіку: як це було (відео)

Українські воїни на передовій отримають з Польщі великодні подарунки

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів