Піккардійська терція виступила в Парижі у базиліці Сен-Мадлен

18:10 18 листопада 2021 р.

Фото до новини

З нагоди 30-річниці незалежної України і 75-річниці ЮНЕСКО.

Посольство України у Франції повідомило про успішний концерт української вокальної формації "Піккардійська терція" у Парижі, пише Dailylviv.com.

"Сьогодні ввечері у Мадлен, знаковій церкві Парижа, відбувся справжній фестиваль української музики. Незабутній концерт Pikkardiyska Tertsiya! Ця сакральна обстановка зробила нашу подію ще більш особливою. Саме 16 листопада 75 років тому було засновано ЮНЕСКО.

Цей концерт, який ми організували, дійсно подарунок, символічний жест на вшанування України в складі родини ЮНЕСКО. Ми були раді розділити цей унікальний момент з нашими друзями та партнерами у Франції, нашими колегами з ЮНЕСКО та звичайно представниками спільноти UA.

У своєму виступі Вадим Омельченко, Посол України у Франції, Постійний делегат України в ЮНЕСКО, підкреслив роль цієї організації як глобальної рушійної сили:

"Сьогодні мандат та місія ЮНЕСКО актуальні як ніколи, і Україна має честь бути частиною цієї родини та спільноти ідей. "Ми поділяємо його цінності і пишаємося тим, що робимо внесок у його благородну та гуманітарну місію".

Заступник генерального директора ЮНЕСКО Фірмін Едуард Мотоко, який був присутній на вечорі, також привітав український внесок в ЮНЕСКО".

«Піккардійська Терція» й незрячі діти запишуть у Львові альбом

«Піккардійська Терція» виконає Гімн перед матчем Україна-Франція у Києві

У Нас попереду ціла Вічність: померла дружина лідера Піккардійської терції

Несподівано пішов із життя під час концерту музикант львівського гурту «Піккардійська терція» (оновлено)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів