Піккардійська Терція заспіває у Митрополичих садах у Львові про сад ангельських пісень

11:50 30 серпня 2021 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 3 вересня, вокальна формація «Піккардійська Терція» виступить із ексклюзивною програмою «Сад ангельських пісень» у Митрополичих Садах у Львові. Концерт відбудеться в рамках масштабного проєкту «Україна 30». Початок – о 19:00.

Про це інформують організатори, пише Dailylviv.com.

Від початку 2021 року «піккардійці» концертували містами України із месседжем «Карантин – явище тимчасове, а музика – вічна». Виступи відбувалися із 50-відсотковим заповненням залів. І ось, зовсім недавно, і співаки, і їхні прихильники дочекалися можливості зустрічатися наживо так, як раніше. Що для «Терції» завжди було і є особливо цінним – живі концерти.
 
Концертна програма «Піккардійської Терції» під символічною назвою «Сад ангельських пісень», яку колектив представить на початку осені, 3-го вересня, в унікальній локації – в Митрополичих садах на Святоюрській горі, - об'єднає в собі усе те найкраще, що акапельний колектив створив протягом ось уже майже 29-ти років творчості (день народження формації – 24 вересня): «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Шаляла»…   

- Останнім часом нам так бракувало живих зустрічей… За понад рік «турбулентних» умов ми дуже скучили за Львовом та львів’янами. Тому кожна нагода побачитися наживо, ще й зі слухачами у рідному місті – безцінна. Тим паче, у нашому віці, коли кожен новий рік на сцені – не просто досягнення, а й велика радість, - розповідає художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. – Відтак, окрім хітів, на концерті в Митрополичих cадах пригадаємо наші перші кроки на сцені, а це народні пісні «Туман яром» та «Горіла сосна». Презентуємо іще невидане – «Наче зграї птиць» Володимира Івасюка та «Львів» Лесика Дацюка. А також те, що не так часто виконуємо, - «Сядеш у поїзд», «Очі відьми»... Одне слово, постараємося створити справжній «Сад ангельських пісень».

Сольний концерт «піккардійців» 3 вересня у Митрополичих садах у Львові відбудеться в рамках проєкту «Україна 30». «Україна 30» - це унікальна серія концертів до 30-річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України (від етнічної музики - до класики). Організатор – компанія BIGSHOW Agency.

А наступного, 2022-го, року «Піккардійська Терція» святкуватиме власний ювілей – 30-річчя. З цієї нагоди вокальна формація готує не один музичний сюрприз.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів