«Піккардійська Терція» й незрячі діти запишуть у Львові альбом

17:15 1 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

1 липня стартував новий проект Львівського обласного осередку ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» під назвою «Казка на білих лапах».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Під час реалізації проекту запишуть однойменний альбом, у якому незрячі діти з різних куточків України співатимуть у супроводі вокальної формації «Піккардійська Терція». Проект фінансово підтримав Український культурний фонд, а реалізується він спільно з вокальною формацією «Піккардійська терція»».

Координаторка проекту Оксана Потимко зазначила: «Альбом матиме авторські різдвяні пісні Ярослава Нудика, а також вишукану українську поезію у виконанні як незрячих дітей, так і учасників вокальної формації. Зараз триватиме кастинг, під час якого спеціальне журі відбиратиме талановитих, проте позбавлених зору дітей. Частину дітей організатори проекту вже знайшли: це дітвора з Дніпра, Миколаєва, Рівного, Хмельницького, Тернополя, Франківська, Львова. При відборі дітей пріоритет надаватиметься вокальним даним, відчуттю ритму; ще одним критерієм слугуватиме ступінь втрати зору (перевагу матимуть діти з повною втратою зору)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів