Культура (cтор. 414)

Фото для новини

16:30 15 грудня 2014 р.

У Львові День святого Миколая розпочнеться трьома днями раніше – 16 грудня – «Стартами надій»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, її служба ЛОДА у справах дітей спільно з благодійною організацією «Фундація духовного відродження» підготувала до Дня Святого Миколая низку заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківської опіки, а також малечі з багатодітних та малозабезпечених родин і дітей з тимчасово переселених родин зі сходу країни та Криму.

Культура

Фото для новини

13:12 15 грудня 2014 р.

Львівська галерея мистецтв запрошує дітей на свято «Шлях Сніговика від Миколая до Різдва»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в національній галереї мистецтв імені Бориса Возницького з 19 грудня 2014 року до 19 січня 2015 року відбуватиметься святковий проект «Різдвяна година в галереї».

Культура

Фото для новини

11:34 15 грудня 2014 р.

Помер директор і художній керівник львівського театру «І люди, і ляльки» Олег Новохацький

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, про час та місце поховання лауреата премії «Експеримент» НСТД України буде поінформовано додатково.

Культура

Фото для новини

20:55 13 грудня 2014 р.

Львівський театр імені Марії Заньковецької показав дві вистави на Луганщині

На запрошення голови ЛугОДА Геннадія Москаля до комунального закладу «Сватівський районний народний дім «Сватова-Лучка» завітав Львівський національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької.

Культура

Фото для новини

16:05 12 грудня 2014 р.

Сьогодні у львівському Шевченковому гаю проведуть нічні екскурсії «Андріївські вечорниці»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у ніч на Андрія у Музеї народної архітектури та побуту вперше відбудеться нічна екскурсія Андріївських розваг та забав «Андріївські вечорниці».

Культура

Фото для новини

15:05 12 грудня 2014 р.

18 грудня на Львівщину прибуде Вифлиємський вогонь миру

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» прес-службі обласної ради, 17-й рік поспіль Вифлиємський вогонь миру українські скаути – пластуни отримають у Відні, а пізніше поширять по всій Україні та в інші країни Європи, де є українські громади: Румунія, Сербія, Словаччина, Чехія, Австрія, Німеччина, Італія, Франція, Бельгія, Литва, Латвія, Естонія, Польща.

Культура

Фото для новини

14:45 12 грудня 2014 р.

17-18 грудня у Львівській філармонії – музично-розважальна дитяча програма «Зимова казка»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в обласній філармонії приготували сюрпризи для дітей, які проявлять хоробрість, і захочуть щось цікаве показати чи розказати зі сцени.

Культура

Фото для новини

14:18 12 грудня 2014 р.

Завтра на площі Ринок у Львові відкриється «Крамничка добра»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 13 грудня в хатинці №5 на площі Ринок традиційно відкриється «Крамничка добра» – благодійна ініціатива молодіжних церковних спільнот, громадських організацій та дитячих гуртків.

Культура

Фото для новини

13:38 12 грудня 2014 р.

Виконком ЛМР погодив спорудження у Львові пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому (відео, оновлено)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 12 грудня, виконавчий комітет міської ради погодив спорудження пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому на площі Святого Юра.

Культура

Фото для новини

11:54 12 грудня 2014 р.

У Львові реставрують дахи церков Вознесіння Господнього та Івана Золотоустого

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за кошти міського бюджету проводяться ремонтно-реставраційні роботи даху церкви Вознесіння Господнього на вулиці Старознесенській, 23 та храму святого Івана Золотоустого на вулиці Миколи Лисенка, 43.

Культура

Фото для новини

09:38 12 грудня 2014 р.

У Львівській опері о 18.00 – Гала-концерт XV дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 12 грудня, в Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької 12 грудня відбудеться заключний етап XV фестивалю мистецтв «Сурми звитяги».

Культура