У львівському парку імені Івана Франка розпочався «Сніданковий Ярмарок»

12:58 31 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

На відвідувачів ярмарку у львівському парку імені Івана Франка.чекають сніданкова кухня народів світу, кулінарні майстер-класи, вуличні лекції зі здорового харчування, заняття з йоги та аеробіки, ранкові джазові концерти, поетичні читання, дитячі заняття з англійської, анімація та інше.

Щовихідних впродовж літа у Львові триватиме «Сніданковий Ярмарок». На вранішні страви народів світу, запашну каву, ранковий джаз і безліч активностей для дорослих і дітей запрошують у парк імені Івана Франка.

Перший «Сніданковий Ярмарок» розпочнеться цієї неділі, 31 травня. На відвідувачів чекає сніданкова кухня народів світу, кулінарні майстер-класи, вуличні лекції зі здорового харчування, заняття з йоги та аеробіки, ранкові джазові концерти, поетичні читання, дитячі заняття з англійської, анімація та інше.

Заняття та активності відбуватимуться на чотирьох майданчиках: «Спортивна галявина»;

«Дитяча країна»; «Інтелектуальний майданчик»; «Ранкова кухня».  31 травня о 14:00 розпочнеться свято морозива ТМ «Лімо», під час якого дітей розважатимуть аніматори та казкові герої.

Графік роботи Спортивної галявини: 

10:00-11:00 – ранкові заняття з йоги з інструкторами Львівської школи йоги Сергія Пляшечка.  

11:00-11:30 – ранкова гімнастика з Ніною Голуб. Переможниця чемпіонату України з плавання серед ветеранів продемонструє свою гнучкість на очах перед десятками львів’ян. У свої 72 роки жінка й надалі активно займається спортом, бере участь у світових марафонах та лижних гонках.

11:30-12:00 – показовий виступ з брейк-дансу від Іллі Мащенка. Восьмирічний хлопчик не має рівних серед однолітків. Місяць тому юний вундеркінд здобув свою першу звитягу на професійному рівні. 

12:00-13:00 – корекція дитячої постави від тренерів спортивно-оздоровчого клубу «Спартак».

13:00-14:00 – заняття з йоги від тренерів спортивно-оздоровчого клубу «Спартак».

14:00-15:00 – аеробіка від тренерів спортивно-оздоровчого клубу «Спартак».

Графік роботи Дитячої країни: 10:00 – 16:00. 

На майстер-класі з гравіювання по склу від творчої студії «Сверлик» навчать користуватися  багатофункційним інструментом «Dremel 3000» і з його допомогою зобразити різноманітні смаколики, створивши оригінальний малюнок на склянці. 

На відвідувачів чекають також розважальна крамниця «Ігротеко»; дитячий аквагрим. Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів