Культура (cтор. 406)

Фото для новини

00:20 8 січня 2015 р.

8 січня на вулиці Львова знову вийдуть із вертепом і колядою волонтери спільноти «Допоможи Фронту» (оновлено)

Волонтери громадської ініціативи «Допоможи Фронту» анонсували в середу, що у четвер також ходитимуть Львовом з вертепом та колядою, й просили впускати їх, якщо постукають у двері.

Культура

Фото для новини

15:35 7 січня 2015 р.

8 січня центром Львова крокуватиме традиційна «Хода звіздарів» (програма)

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у рамках проведення щорічного Різдвяного фестивалю «Спалах різдвяної звізди», 8 січня традиційно відбудеться захід «Хода звіздарів».

Культура

Фото для новини

12:15 7 січня 2015 р.

Сьогодні о 15.00 у львівському храмі Покрови Пресвятої Богородиці – Різдвяний обід для бідних

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у день Різдва Христового, 7 січня, о 15.00 у Львові в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться Різдвяний обід для бідних та бездомних людей, який щороку організовує Спільнота Святого Егідія.

Культура

Фото для новини

21:54 6 січня 2015 р.

На площу Стефана Яворського у Львові повернувся триметровий різдвяний дідух (5 відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 6 січня, на площі Яворського відбулося вже традиційне для нашого міста відкриття Різдвяного дідуха.

Культура

Фото для новини

20:45 6 січня 2015 р.

У Львові – рекордна кількість різдвяних туристів, – «DW» (+відео)

Організатор дійств та фестивалів у Львові Андрій Сидор пояснив журналісту: «Різдво приходить попри всі біди в країні, і кожному хочеться світла, тепла та родинного затишку. А інтерес українців до цього свята дуже великий. Гості їдуть до нас, бо вірять, що коляда і вишиті сорочки – це не атракція для туристів, а це наша традиція, наш спосіб святкування. І ніяка війна не може відмінити Різдво».

Культура

Фото для новини

13:18 6 січня 2015 р.

На Львівщині святкуватимуть Різдво більше тисячі школярів зі сходу України

Як повідомив народний депутат Андрій Антонищак, представники місцевої влади на підконтрольній Україні території Донбасу блокували виїзд дітей і їх батьків на Львівщину, залякуючи їх.

Культура

Фото для новини

12:52 6 січня 2015 р.

Самотні львів’яни літнього віку проведуть сьогодні Святвечір у колі своїх ровесників

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в Центрі дозвілля для літніх при храмі Святого Климента Папи на вулиці Генерала Чупринки, 70 та в Центрі дозвілля для літніх при Храмі всіх святих українського народу на вулиці Симона Петлюри, 32 проведуть Святвечір для одиноких львів’ян літнього віку.

Культура

Фото для новини

12:46 6 січня 2015 р.

У Львові спільна святкова трапеза бездомних розпочнеться на вулиці Кирилівській, 3а о 17.00

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 6 січня, в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вулиці Кирилівській, 3а традиційно відбудеться Святвечір для підопічних цієї установи.

Культура