Культура (cтор. 371)

Фото для новини

11:28 10 червня 2015 р.

Львів’ян запрошують обговорити сьогодні проблеми реконструкції площі Святого Юра

Під час зустрічі зі львів’янами головний архітектор міста Юліан Чаплінський представить плани щодо реконструкції площі Святого Юра, відповість на запитання щодо ландшафтної реконструкції та руху громадського транспорту.

Культура

Фото для новини

11:30 9 червня 2015 р.

Львів’ян запрошують обговорити завтра проблеми реконструкції площі Святого Юра

Завтра о 19.00 у сквері Святого Юра розпочнеться обговорення з мешканцями вчорашнього рішення виконавчого комітету ЛМР «Про видачу містобудівних умов та обмежень на відновлення та реконструкцію площі Святого Юра».

Культура

Фото для новини

11:12 9 червня 2015 р.

У «Майстерні міста» Львова презентуватимуть о 17.00 діяльність і проекти управління культури ЛМР

Начальник управління Ірина Магдиш розповість у вівторок про основні напрямки діяльності, амбітні проекти та актуальні напрацювання, а також про проблеми культурного Львова та шляхи їх подолання.

Культура

Фото для новини

21:18 8 червня 2015 р.

Комісії УПЦ КП та УАПЦ запропонували своїм предстоятелям негайно скликати об’єднавчий собор

Прес-секретар Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ КП Лука Карпюк повідомив у понеділок: «Предстоятелю УАПЦ та її Архієрейському Собору і Предстоятелю УПЦ КП і її Священному Синоду запропоновано невідкладно скликати Об'єднавчий Собор для остаточного і закріпленого статутними нормами та канонічним правом об'єднання УАПЦ і УПЦ КП в єдину Помісну Церкву».

Культура

Фото для новини

17:56 8 червня 2015 р.

Виконком ЛМР надав право встановити пам’ятник Андрею Шептицькому у Львові

Головний архітектор міста Юліан Чаплінський пояcнив у понеділок: «Сьогоднішнє рішення виконкому означає надання права встановлювати пам’ятник на місці, зміщеному з осі, та проводити благоустрій території».

Культура

Фото для новини

21:12 7 червня 2015 р.

Делегати Помісного Собору УАПЦ попросили прийняти її до складу Константипольської патріархії (відео, оновлено)

Архієреї, священство, дияконство, чернецтво й вірні Української Автокефальної Православної Церкви адресували 6 червня Вселенському патріарху Варфоломію звернення Помісного Собору УАПЦ.

Культура