У Львові поліцейських перевиховуватимуть віршами (відео, оновлено)

20:10 12 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Керівник Патрульної поліції Львова Юрій Зозуля пояснив: «Я вирішив піти більш демократичним методом».

Керівник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля придумав оригінальний спосіб покарання своїх підлеглих. Про це він розповів у коментарі кореспонденту інформаційної агенції «УНН».

Зокрема, головний поліцейський вирішив «культурно» карати тих, хто не закриває вхідних дверей в управління. Культурним покаранням він вибрав – декламування віршів перед усім батальйоном. Керівник львівської поліції відзначив:

«Це не покарання, це швидше за все виховний момент. Мене дійсно не влаштовує те, коли в управління не зачиняються двері. Вирішив придумати якийсь лояльніший метод покарання.

У законодавстві передбачені догани, записи до особових справ. Я вирішив піти більш демократичним методом. Наразі віршів ніхто не декламував. Значить, такий виховний момент поліцейським йде на користь. Це мене тішить».

Про це повідомили в інформаційній агенції «УНН». Натомість тележурналісти розповіли в четвер:

«За незачинені двері в управлінні поліції у якості покарання обіцяють ввести публічне декламування вірша на плацу в присутності батальйону. Таке покарання придумав для своїх підлеглих очільник львівської поліції Юрій Зозуля.

Привселюдне читання, за його думкою, має збагатити словниковий запас патрульних. За словами головного львівського копа, поки що за незачинені двері упіймали лише одного поліцейського, але вірша він ще не розказував. Не на камеру деякі копи кажуть, що привселюдне декламування віршів – це приниження їхньої гідності.

Інші просто віджартовуються. Натомість Юрій Зозуля каже: «Треба вигадувати якісь нормальні способи, щоби і патрульному було корисно, і щоб в нього щось там запам'яталось і відклалось в голові». 

Про це повідомили сьогодні, 12 листопада, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів