Культура (cтор. 287)

Фото для новини

10:24 21 травня 2016 р.

Тільки «залізні яйця» в журналіста змусять редакторів та власників його поважати, – співредактор

Про це під час круглого столу на тему «Участь медіавласників в управлінні ЗМІ», який відбувся у Львівському прес-клубі, заявила співредактор інтернет-видання «Наші гроші» Олександра Губицька.

Культура

Фото для новини

10:06 21 травня 2016 р.

Об’єктивні та атрактивні ЗМІ замінять політично замовні, – експерт

Медіабізнес – це певний елемент більшої системи, яка в Україні називається «система політичної корупції» та має один ключовий важливий елемент, – інвестиція в політику і як наслідок – у владу. І є найбільш вдалою та прибутковою інвестицією.

Культура

Фото для новини

23:28 20 травня 2016 р.

Читачів та глядачів не цікавить,кому належать ЗМІ, – соціолог

Населення не дуже орієнтується, кому які медіа належать, вони не відстежують, яку політику ведуть медіа, і не аналізують інформацію з огляду на власника. Тому певні маніпулятивні речі з боку власників все ще є.

Культура

Фото для новини

19:47 20 травня 2016 р.

Мирослав Хом’як зізнався, що «Львівська хвиля» – сімейний бізнес

Про це сьогодні, 20 травня, під час круглого столу на тему «Участь медіавласників в управлінні ЗМІ», який відбувся у Львівському прес-клубі, сказав гендиректор радіо «Львівська хвиля» Мирослав Хом'як.

Культура

Фото для новини

17:07 20 травня 2016 р.

Степан Курпіль розвивав «Високий замок» без згоди інвестора-співвласника

Коли 50 відсотків акцій ПрАТ «Видавничий дім «Високий Замок» належало іноземному інвесторові, то український співвласник таємно купував поліграфічну машину, приміщення друкарні і навіть почав випускати додаток «Добрий господар» на власний ризик. А потім ставив інвестора перед фактом і здобував його схвалення.

Культура

Фото для новини

15:39 20 травня 2016 р.

Комунальне «Львів-ТБ» цензурують 86 депутатів облради і всі їхні родичі, – редактор

«Коли я працював в одній приватній телекомпанії, то мені ніхто не говорив, але я сам здогадався, що не можна критикувати роботу однієї людини, власника. А зараз не можна критикувати роботу 86 власників, які мають кума, брата, свата і фірми та бізнес».

Культура