Львів’яни запросили дітей учасників війни зі сходу України святкувати Різдво

15:10 30 грудня 2016 р.

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запросив до Львова дітей учасників бойових дій зі сходу України та дітей загиблих Героїв, аби ознайомити їх з традиціями святкування Різдва на Західній Україні.

Про це повідомили сьогодні, 30 грудня, у Львівській міськраді, де також запевнили: «Упродовж 4-8 січня на дітей чекатиме насичена програма і кожен отримає пам’ятний подарунок про Львів».

Натомість у Центрі надання послуг учасникам бойових дій розповіли. «До нас в гості приїдуть 4 січня 11 хлопців і дівчат та учасник бойових дій з дружиною як супроводжуючі. Проїзд, поселення, харчування та всі заплановані розваги для дітей – безкоштовні. Працівники Центру постійно супроводжуватимуть гостей Львова».

«Зокрема для дітей зі сходу України заплановані різноманітні екскурсії Львовом та поїздка в Жовкву. Серед розваг – вистава в театрі, каток, центр розваг «Веселка», кінотеатр (3D). Окрім святкової Різдвяної вечері, діти відвідають Літургію у церкві та фестиваль «Різдво в Гаю». Також дітей залучать до колядування. А вже 8 січня діти поїдуть додому, отримавши пам’ятні подарунки про Львів», – повідомили сьогодні, 30 грудня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів