Культура (cтор. 177)

Фото для новини

18:00 12 квітня 2018 р.

Театри зі Львівщини й Луганська спільно підготували виставу

Львівський академічний обласний музично-драматичний театр імені Юрія Дрогобича спільно з Луганським обласним академічним українським музично-драматичним театром підготували виставу «Розлучення по-французьки» Франсуа Кампо.

Культура

Фото для новини

14:10 12 квітня 2018 р.

Львівська міська рада передбачила на ремонт театрів 6,1 млн. гривень

У ЛМР запевнили, що цього року ремонтуватимуть академічний духовний театр «Воскресіння», Перший театр, драматичний театр імені Лесі Українки та академічний театр імені Леся Курбаса.

Культура

Фото для новини

19:12 10 квітня 2018 р.

Львів багатогранний: збираємося в подорож і вибираємо район для оренди квартири

Багата культурна та історична спадщина, тісні зв'язки з передовими містами Європи, гастрономічні витребеньки й численні фестивалі приваблюють до західної столиці України тисячі гостей і туристів.

Культура

Фото для новини

10:15 9 квітня 2018 р.

У Львові тривають фестини «Великдень у Гаю»

У міськраді запевнили: «Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького («Шевченківський гай») – ідеальне місце для святкування Великодня».

Культура

Фото для новини

16:48 6 квітня 2018 р.

600 львів’ян отримають до Великодня продуктові набори

Управління соціального захисту ЛМР закупило до Великодня 600 продуктових наборів для найбільш потребуючих львів’ян з числа малозабезпечених, осіб з інвалідністю та інших соціально вразливих громадян, враховуючи їх соціальне становище й потребу.

Культура