У Львові покажуть два мапінги – в центрі й на Сихові

15:48 29 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Цьогоріч на львів’ян та гостей міста чекає насичена програма святкувань.

Про це повідомили в суботу, 29 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У новорічну ніч містян запрошують на театралізоване дійство перед Оперою. Також мапінг відбудеться на Сихові».

«Ввечері 31 грудня, з 23.00 до 24.00, Львівський оперний театр стане незвичним арт-об'єктом: на його фасаді відбудеться відеомаппінг-шоу в супроводі музики гурту «Lirwak».  За 10 хвилин до опівночі відеомаппінг набуде форм історії про Різдво, створеної на основі віршів Богдана-Ігоря Антонича і гуцульських приповідок.

«Це буде не просто відеомаппінг і не просто концерт гурту «Lirwak». Це буде справжнє театралізоване дійство – із віршами, приповідками, історіями», – стверджують в управлінні культури.

Учасник гурту «Лірвак», дизайнер звуку до новорічного відеомапінгу Олесь Коваль, розповів: «Ми готуємося зробити неймовірну для нас річ – щоби мапінг не просто відбувся як шоу, а викликав неймовірні емоції тепла і якогось домашнього, родинного затишку. Будуть використані вірші львівських поетів, електронна музика з фольклорними мотивами, віншування різними діалектами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів