27 дітей із Луганщини святкуватимуть Різдво у Львові

10:45 4 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Уже вдруге, за сприяння громадської організації «Дитяче Громадське Об’єднання Ніхто Крім Нас» та Львівської міської ради, до Львова на Різдвяні свята приїдуть школярі зі сходу України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Діти гостюватимуть у Львові 5-8 січня. Для них підготували цікаву пізнавальну програму.

«До Львова приїдуть 27 дітей, віком 11-17 років, із Сєверодонецька, Рубіжного, Лисичанська, Кремінни, Красноріченського, Бараниківки. Це діти з багатодітних родин, діти учасників АТО, переселенців, а також вихованці національно-патріотичних клубів та об’єднань Луганської області. Під час гостювання у Львові школярі матимуть змогу глибше пізнати традиції святкування Різдва, а також для них підготували чимало цікавих екскурсій, зокрема й історичними місцями Львова, прогулянок та атракцій. Адже цей проект має на меті зміцнити традиційні цінності українців, їх культурно та ментально об’єднати», – зазначив, представник управління внутрішньої політики ЛМР Олег Підп’ясецький.

«6 січня для дітей влаштують екскурсії на міську Ратушу та в «Майстерню шоколаду», екскурсію музеєм «Личаківський цвинтар», а також – поїздку на ковзанку в «King Cross Leopolis». А 8 січня діти матимуть змогу взяти участь в різноманітних майстер-класах, зокрема із створення ляльки-мотанки, витинанки та традицій українського народу у Дитячій школі народних мистецтв. Гостям влаштують низку екскурсій – в Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького, Етно-галерею Роксоляни Шимчук, дзеркальною залою Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, а також – екскурсійну поїздку поїздом «Чудо-тур», – поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів