У львівському театрі буде благодійна вистава

14:00 2 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: moemisto.ua

У четвер, 3 січня, о 18.00 у Першому театрі на вулиці Гнатюка розпочнеться благодійна вистава «Проданий сміх», яка буде зіграна, щоб зібрати кошти на лікування мистецтвознавиці, журналістки та редакторки Наталки Космолінської.

Про це повідомили в середу, 2 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Діагноз  Наталки Космолінської – колоректальний рак з метастазами в печінку. Впродовж січня-лютого Наталка повинна почати таргентну терапію в Ізраїлі, де у неї з'явиться шанс на одужання. Таке лікування є дороговартісною і непосильною витратою.

«Команда театру долучилась до акції «#SaveKosmolinska». Рік варто починати гарними справами і похід на благодійну виставу може стати першою. Вхід – благодійний внесок = 100 гривень», – поінформували також у ЛМР.

«Філософська повість-казка, яка буде цікава як для дітей, так і для дорослих, – «Тім Талер або проданий сміх». Її часто називають Фаустом для дітей. Але це історія про веселу дитину, котра проміняла свій сміх на здатність вигравати будь-який заклад. Це наша гучна прем'єра 2018 року, яка за перший місяць показу встигла полюбитися багатьом та отримала чимало схвальних відгуків», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів