Мапінг у центрі Львова спостерігали близько 10 тисяч глядачів

18:05 2 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У новорічну ніч для львів’ян та гостей міста організували театралізоване дійство перед оперним театром, який зібрав близько 10 тисяч глядачів, а також на Сихові.

Про це повідомили в середу, 2 січня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «В новорічну перед Культурно-освітнім центром імені Олександра Довженка на Сихові відбулися концерт, відеомапінг і почастунок смаколиками. У програмі було також музичне дійство від гурту «Ягоди», який виконував давньоукраїнські, ритмічні композиції, призначені для Нового року».

«Новорічне дійство на площі Довженка відвідали близько тисячі львів'ян. Сценічна конструкція буде розташована там до 14 січня», – поінформували також у ЛМР.

«Натомість Львівський оперний театр у новорічну ніч став незвичним арт-об'єктом –на його фасаді відбувся відеомапінг-шоу в супроводі музики гурту «Lirwak».
Як зазначали у міському управлінні культури, за 10 хвилин до опівночі відеомапінг набув форм історії про Різдво, створеної на основі віршів Богдана-Ігоря Антонича і гуцульських приповідок», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів