Культура (cтор. 143)

Фото для новини

17:00 22 листопада 2018 р.

На Львівщині презентували фільм «Позивний «Бандерас»

У містечку «Центральне» Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ відбулася презентація художньої кінострічки «Позивний «Бандерас», яка основана на реальних подіях, що впродовж майже п’яти років відбуваються на сході України.

Культура

Фото для новини

15:45 21 листопада 2018 р.

У Львові відбувся поетичний марафон «Вірші Майдану»

У середу, 21 листопада, на площі перед Ратушею у Львові зібралися небайдужі, студенти, гості міста, аби взяти участь у поетичному марафоні «Вірші Майдану» з нагоди Дня Гідності та Свободи та п’ятої річниці початку Революції Гідності.

Культура

Фото для новини

09:10 21 листопада 2018 р.

Львів’яни вшанують полеглих героїв

У середу, 21 листопада, на Личаківському кладовищі вшанують із нагоди відзначення річниці Революції Гідності та Свободи полеглих героїв Небесної Сотні та воїнів АТО.

Культура

Фото для новини

16:48 20 листопада 2018 р.

У Львові відбудеться поетичний марафон «Вірші Майдану»

У середу, 21 листопада, о 13.30 на площі перед міською Ратушею у Львові розпочнеться з нагоди Дня Гідності та Свободи та п’ятої річниці початку Революції Гідності поетичний марафон «Вірші Майдану».

Культура

Фото для новини

14:30 14 листопада 2018 р.

Вселенський патріарх запевнив, що надасть автокефалію Українській церкві

Вселенський патріарх Варфоломій звернувся до українців у річницю Голодомору й розповів про те, чому він прийняли рішення надати автокефалію Українській православній церкві.

Культура