Культура (cтор. 113)

Фото для новини

11:33 28 травня 2019 р.

Сьогодні у Львові – дискусія про чоловіків і табуйовані теми (відео)

Сьогодні, 28 травня, о 12.00 у Львівському прес-клубі – відеотрансляція дискусії про чоловіків і табуйовані теми, розкриті у книзі «Чоловік як еволюційна інновація?», за участі її автора – професора Станіслава Комарека (Чехія), та письменника Юрія Винничука.

Культура

Фото для новини

11:15 28 травня 2019 р.

У Львові відзначатимуть День захисту дітей

Структурні підрозділи та підпорядковані комунальні установи міського управління соціального захисту проведуть з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей низку атракцій та заходів – ярмарки солодощів, майстер-класи, квести, екскурсії, спортивні вистави, розваги та багато інших цікавих подій.

Культура

Фото для новини

15:15 27 травня 2019 р.

У львівському храмі перебуватиме чудотворна ікона

Чудотворна ікона, біля якої молилися два Святіші Отці, прибуде до львівського храму святих мучениць Віри, Надії і Любові та їх Матері Софії УГКЦ на вулиці Віри, Надії, Любові, 10 у Шевченківському районі Львова.

Культура

Фото для новини

15:10 24 травня 2019 р.

Почесний патріарх ПЦУ не підписався під рішенням Синоду

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній заявив, що Православна церква України й надалі керуватиметься священним писанням і статутом, прийнятим 15 грудня 2018 року на Об’єднавчому соборі.

Культура

Фото для новини

13:45 23 травня 2019 р.

Львів’яни прощаються з одним із провідників Революції на граніті

У четвер, 23 травня, на Личаківському кладовищі у Львові поховають громадського, політичного і культурного діяча, підприємця, одного з провідників Революції на граніті, засновника «Мистецького об’єднання «Дзиґа» Маркіяна Іващишина.

Культура

Фото для новини

09:32 23 травня 2019 р.

У Львові поховають на Личакові одного з провідників Революції на граніті

У четвер, 23 травня, на Личаківському кладовищі поховають громадського, політичного й культурного діяч, підприємця, одного з провідників Революції на граніті, засновника «Мистецького об’єднання «Дзиґа» Маркіяна Іващишина, який передчасно відійшов у вічність 21 травня.

Культура

Фото для новини

15:32 22 травня 2019 р.

На конкурсі «Кращі книги Львівщини» представлені більше 400 видань

У середу, 22 травня, у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука відбулось представлення книжкових видань, які подали видавництва Львівської області на конкурс «Кращі книги Львівщини».

Культура